2777
2789

ماشاالله به قدت عزیزم من رو ببینی چی میگی نابود شدم همه تحقیرم میکنن به این سه سال به خاطر دخترم به شدت افسردگی گرفتم و جایی نمیرم اینقدر وزنم بالاس🥺🥺🥺 از خودم متنفرم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راهی نیست انگار منم به بنبست خو ردم

نزار بیشتر چاق بشی اندامت شل بشه الان اگه میری اسلیو برو

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
رژیم با ورزش خوبه هوازی انجام بده و تردمیل رژیمتم نون و برنج و ماکارونی نصف کن نوشابه شیرینی و قن ...

من الان یک ماهه همچین رژیمی دارم هم پهلوها آب شده هم شکمم کوچیک شده

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

من الان یک ماهه همچین رژیمی دارم هم پهلوها آب شده هم شکمم کوچیک شده

خوشبحالتون .من همش گشنمه انگار مخصوصا سرکار میرم وسط روز ضعف میگیرم بدجور مجبورم یه بیسکوییتی چیزی بخورم

نون و برنج حذف کنم ؟ کلا غذامو خالی بخورم ؟

اره نون جو بجای نون سفید بگیر بخور.بجای برنج جو پرک بخور از جذب کالری اضافه جلوگیری میکنه.شیرینیم نخور هروزم دمنوش زنجبیل و پودر سبوس برنج بخور

خوشبحالتون .من همش گشنمه انگار مخصوصا سرکار میرم وسط روز ضعف میگیرم بدجور مجبورم یه بیسکوییتی چیزی ب ...

میوه بخور

نون و برنج حذف نکن مه ریزش مو میگیری فقط حجمشو کم کن

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین