2821
2789

با قلب  مهربنشون بااخلاقشون

منم همینم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب مخ زدن نیست عزیزم . ب خیلی چیزاست . اخلاق رفتار حجب و حیا . متانت و وقار . خانواده ‌.‌اصالت . ...

ااحسنت

ادب، سبک صحبت کردن، دیدگاه اون فرد ب زندگی و.. 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

منم همیشه برام سوال بود و دنبال رازش می گردم ولی حدسم تنها همینه اون خانوما با این که زیبا نیستن اما تو وجودشون احساس زیبایی دارن خیلی اعتماد بنفس دارن و توقعشون در طرف مقابلشون بالاست برای همینم آدمای بهتر از خودشونو جذب می کننمن خییییلی دیدم خییییییلی اگر بهترین و زیبا ترین باشی وقتی اعتماد بنفس و عزت نفس نداشته باشی بدترین آدما میان سمتت 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792