2777
2789
عنوان

کنکوری داریم؟بریدم

243 بازدید | 22 پست

تاثیر قطعی معدل خیلی چیزو تغییر داده سر جلسه چققددررر ک تقلب نمیشه یکی ی برگه کامل گذاشته بود تو شلوارش آورده بود کسی هم ندید ۲۰هم گرفت احتمالا معدلم بشه۱۵بااین وجود اگه بخوام تراز۸۰۰۰بیارم که تازه شانس قبولی داشته باشم باید تو کنکور ترازبیشتر از ۱۰۰۰۰بیارم یچیزی تقریبا نزدیک به تراز سه رقمی ها و اونی ک با ی برگه کامل اومد سرجلسه و ۲۰گرفت تراز ۶۰۰۰هم بیاره راحت تراز ۸۰۰۰رو میگیره هرچی بیشتر درخواست عدالت میکنیم بیشتر ب سرمون میارن 

خوشبحالش مامث سگ خوندیم  انقدم سخت بود نمرات پایین 

نمیشد تقلبم کرد

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

حالا سعی کن برا کنکور زیاد بخونی منم کنکوریم خیلی استرس دارم درسته معدل خیلی مهمه ولی حداقل برا کنکور سعی کن تراز بالاتری بیاری

برات دعا میکنم توهم برا من دعا کن قبول شیم🥺♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالش مامث سگ خوندیم  انقدم سخت بود نمرات پایین   نمیشد تقلبم کرد

بلااستثنا تمام شبا بیدار بودم چون خیلی وقت بود امتحان تشریحی نداده بودم برام سخت بود پدرم در اومد همیشه هم صندلی اولم مگه میشه تقلب کرد

خودش گفت همشو نوشتم ۲۰ نگیرم ۲۱ رو حتما میگیرم 

حالا اون یه چیزی گفته کسی که با تقلب میاد سر جلسه (حالا بجز شعر حفظی فارسی ) این به 10 میگرفته تو حالت عادی تهش حالا مگه چقدر میخواد اضافه بشه حالا نمرش میاد 

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
کلا ناامید شدم دیگه نمیتونم ادامه بدم 

این حرفو نزن هنو وقت داریم میتونیم برا کنکور بخونیم منم معدلم فک کنم کم باشه ولی سعی میکنم حداقل برا کنکور خوب بخونم توهم همینکار و بکن اصلا ناامید نباش ع همین الان شروع کن منم الان کتاب جلومه ک بخونم امیدوارم همه کنکوریا موفق بشن منم توش👩🏻‍🦯♥️

این حرفو نزن هنو وقت داریم میتونیم برا کنکور بخونیم منم معدلم فک کنم کم باشه ولی سعی میکنم حداقل برا ...

من شروع کردم ولی خب حس میکنم بریدم اخه تاثیر قطعی معدل خییلییی تراز رو پایین و بالا میبره پشت کنکوری هستی؟

عزیزم ناامید نباش فقط سعی کن فکر کنی معدل هیچ تاثیری نداره و تمام سعیت رو این باشه که کنکورو عالی بدی

منم معدلم فک کنم حدود ۱۶ اینا بشه امروز مدیر مدرسه بزرگسالان گفت توی حوزه مسئول بودم واقعا ندیدم کسی نمره بالایی بگیره همه افتضاح بودن...

بعدشم یه نمونه کارنامه از سال ۹۴ با تاثیر قطعی دیدم ک معدل یکیش ۱۲ و یکیش ۲۰ بود رشته تجربی هردو رتبشون ۴۸۰ اینا بود... درصداشونم فرق چندانی نداشت واقعا فقط یکم معدل۱۲ درصدای تخصصیش حدود ۱۰-۲۰ درصد بالاتر بود

پس اصلش کنکوره ناامید نباش و ادامه بده❤️