2821
2789
عنوان

ترم یکی

91 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ترم یکی تو دانشگاه دولتی درس میخونم یه اکیپ ۵ نفره و دختر هستیم هممون. یه چند باری با بعضی از پسرای کلاس نشستیم و بازی کردیم مثل مافیا و پانتومیم. ولی دو تا از دوستام خیلی با پسرا گرم می‌گیرن و شوخی می‌کنن  و رفتار من در حد اونا نیست یعنی در حد سلام علیک و درس و امتحان و.. هستش. یه روز یکی از پسرا داشت میپرسید که مثلا بدونه کدوم یکی از ما مثلا رل و اینا داریم بعد به من که رسید گفتش که ( تو که فقیری ) هیچ بعد از یکی دیگه پرسید  ‌من خیلی ناراحت شدم با این حرفش . میخواستم بدونم رفتار من درسته یا اون دو تا از دوستام؟ البته بگم پسره خودش تحفه ای نیست ولی نمی خوام اونا به چشم به قول خودش یه دختر ( فقیر) ببیننم چیکار کنم به نظرتون چه رفتاری درسته تو دانشگاه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقیر از نظر مالی نگفته ک احتمالأ 

از نظر رابطه گفته

ب نظرم با آدمای شبیه خودت بگرد

اگرم نیست تنها باشی بهتره، ولی حتما پیدا میشن دخترای شبیه خودت. قحط دختر نیس ک بچسبی به اون ۴نفر

برو دوستای دگ پیدا کن

و اونقد رو عزت نفس و اهداف و درس و اخلاقت کار کن ک جرئت نکنن راجبت نظر بدن اصلن