2777
2789

من یک سال پیش انجام دادم حدود پنج شیش تومن

خیلی تاثیر داشت چند ماه هم موند بعدش تاثیرش کم شد اما باز هم دیگه مث قبل نشد. چند وقت دیگه مبخوام دوباره برم انجام بدم.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگهدادی بعدش چطوریه؟ ۶ماه میمونه؟ درد و اذیت که نداره؟

درد نداره ولی لثه یه حالت سوزن سوزن میشه. اره میمونه چند ماه اگه به مرور کمتر میشه ولی باز واسه من برنگشت به حالت قبل بلیچینگ. اون اثر کمشو حفظ کرده بعد یه سال. کامل محو نشد. نگهداری مثلا چایی گوجه نوشابه قرمه سبزی اینا کم بخور اون اوایلش که کلا نخور

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
مثلا چندروز؟ چون من هرروز چای مبخورم

فک کنم حداقل دو سه هفته. والا یادم نیس. نه چایی خودش کارو خراب میکنه اصلا نباید بخوری

من یک سال پیش انجام دادم حدود پنج شیش تومن خیلی تاثیر داشت چند ماه هم موند بعدش تاثیرش کم شد اما با ...

سلام عزیزم من میخوام فک پایین رو انجام بدم بنظرت چقد میشه؟

و اینکه ی سوال من فک بالامو کامپوزیت کردم پایین رو فعلا هزینشو ندارم پایین رو بلیچ کنم خوب میشه؟

✨🤍love me like you do
سلام عزیزم من میخوام فک پایین رو انجام بدم بنظرت چقد میشه؟ و اینکه ی سوال من فک بالامو کامپوزیت کرد ...

سلام

اطلاعی از قیمت های جدید ندارم من یک سال گذشته انجام دادم. بلیچینگ و کامپوزیت باهم قابل مقایسه نیستن بلیچ فقط مقدار کمی سفید تر میکنه و قابل بازگشت هست. شما کامپوزیت کردین دندوناتون تراش دادن؟ من از اینکه دندونای اصلی خراب بشن ترسیدم انجام ندادم میگم بلاخره ادم از ایندش خبر نداره شاید نشه تمدیدش کرد اینطوری زشت میشه. بخاطر همین بلیچ کرده بودم

سلام اطلاعی از قیمت های جدید ندارم من یک سال گذشته انجام دادم. بلیچینگ و کامپوزیت باهم قابل مقایسه ...

موندگاریش چقدره؟ دندونای پایینم ردیفه فعلا پایین رو انجام بدم خوب میشه؟ پول دستم بیاد باز کامپوزیت میکنم پایینم

تراش خیلی کمی میدن آسیبش در مقابل لمینیت خیلی جزئی تر هست منکه بعد ها پول دستم بیاد میرم کلا لمینیت میکنم چون جنس دندونام خوب نیس

✨🤍love me like you do
موندگاریش چقدره؟ دندونای پایینم ردیفه فعلا پایین رو انجام بدم خوب میشه؟ پول دستم بیاد باز کامپوزیت م ...

موندگاریش کاااملا بستگی به مراقبت شما داره. اگه چایی و نوشابه و اینجور چیزا کمتر استفاده کنی بیشتر میمونه. واسه من شیش ماه کامل موند بعد از اون اثر جزیی مونده هنوز ازش بعد یک سال. منتظرم پول دستم بیاد باز برم انجام بدم

موندگاریش کاااملا بستگی به مراقبت شما داره. اگه چایی و نوشابه و اینجور چیزا کمتر استفاده کنی بیشتر م ...

پس بنظرت من پایین رو فعلا بلیچ کنم م ب رنگ کامپوزیت بالام بخوره برای چند ماهه خوبه؟ تا پول دستم بیاد پایینم کامپوزیت کنم

✨🤍love me like you do
پس بنظرت من پایین رو فعلا بلیچ کنم م ب رنگ کامپوزیت بالام بخوره برای چند ماهه خوبه؟ تا پول دستم بیاد ...

اگه بالا خیلی سفید باشه و فک پایین زرد شبیه بالا نمیشه اصلا. 

من پیش دکتر امیر مقدادی توی پاسداران بلیچینگ انجام دادم.  چون با بی حس انجام میشه من اصن هیچی متوجه هیچ درد نشدم. بعدش که دارو مسکن خوردم خیلی راضیم کارشون خیلی خوبه آدرسشونم توی پاسدارانه اینم تلفنشون 02122543934