2777
2789

چه جالب همین الان ی دکتر حرف میزد میگفت بخاطر استفاده از تونر های ویتالایر سددفاعی پوست چندین نفر چنان اسیب دیده و پوست خشک و جوش دار شده ک دیگه قابل درست کردن نیس

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگر جوش میزنی ویتامین سی نزن من از فوم شستشوی ویتالیر خیلی راضی ام. تونر نگرفتم

ببخشید پوستت چربه؟من پوستم چربه هر وقت شرینی جات یا تخمه بخورم جوش میزنم الان یمدته نمیخورم فقط جای جوشام قرمز موندن

ماسک ورقه ای شو گذاشتم  یه صابون ان جی انار گرفتم میخام کنار اون بزنم پوستم خشک نشه

اگه برا آبرسانی میخوای تونر لافارر خیلی بهتره ولی نمیدونم قیمتش الان چقدره ولی سایت خانومی برام اس ام اس زده بود ۵۰ درصد تخفیف دارع.

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
ببخشید پوستت چربه؟من پوستم چربه هر وقت شرینی جات یا تخمه بخورم جوش میزنم الان یمدته نمیخورم فقط جای ...

آره من کلا قند و شیرینی م صفر کردم دگ نزدم

یکماهه فوم ویتالیر میزنم با ضدآفتاب بدون رنگ پوستم روشن شده

آره من کلا قند و شیرینی م صفر کردم دگ نزدم یکماهه فوم ویتالیر میزنم با ضدآفتاب بدون رنگ پوستم رو ...

جای جوش داری رو صورتت؟رو اونا تاثیری داره؟معذرت میخام من تاحالا فوم شستشو استفاده نکردم طرز استفادش چجوریه؟

اگر جوش میزنی ویتامین سی نزن من از فوم شستشوی ویتالیر خیلی راضی ام. تونر نگرفتم

امروز پماد ضد جوش ویتالیر گرفتم خانومع گفت جوشارو خشک میکنه سریع و جاشون نمیمونه شما اطلاعای دارین که خوبه یا نه؟

اهان بعد فوم شستشوی ویتالیر که سبز رنگه برای چیه؟

اون کار صابونو میکنه شویندست .فقط فوم ها ملایم ترن و پوستو خشک نمیکنن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
اگه برا آبرسانی میخوای تونر لافارر خیلی بهتره ولی نمیدونم قیمتش الان چقدره ولی سایت خانومی برام اس ا ...

امروز پماد ضد جوش ویتالیر گرفتم خانومع گفت جوشارو خشک میکنه سریع و جاشون نمیمونه شما اطلاعای دارین که خوبه یا نه؟