2777
2789

نه فقط با اصلاح سبک بهتر میشه باید مراقب سبک زندگی و تغذیه ات باشی.من دارم اما بدون هیچ دارویی پری میشم و بچه دار شدم.فقط چون سبک زندگیم اوکی هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط با اصلاح سبک بهتر میشه باید مراقب سبک زندگی و تغذیه ات باشی.من دارم اما بدون هیچ دارویی پری م ...

شماریزش مو هم داشتین؟

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
برا ریزش موها چیکار کردی

همین که سبک زندگیت درست شه بعد کم کم موها هم اوکی میشه.من خیلی موهام پر بود خیلی کم ریخت بعدم جبران شد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نه فقط با اصلاح سبک بهتر میشه باید مراقب سبک زندگی و تغذیه ات باشی.من دارم اما بدون هیچ دارویی پری م ...

عزیزم میشه سبک زندگی و تغذیه ات رو بگی؟ یعنی همیشه باید گرمیجات مصرف کرد؟

عزیزم میشه سبک زندگی و تغذیه ات رو بگی؟ یعنی همیشه باید گرمیجات مصرف کرد؟

یعنی حذف شکر و تمام مشتقاتش شامل کیک سس هرچی که شکر داره

شب قبل ۱۲ بخوابی

ماکارونی محدود

برنج سفید نون سفید محدود البته من این دو رو مثل سابق می خورم

فست فود غذاهای فراوری شده و کنسروی محدود

اگه میتونی روغنو عوض کن روغن زیتون و کنجد جایگزین کن اینو هم همسرم همکاری نکرد بیخیال شدم

تمرکزم رو خواب و شکر بود

قبل ۹ صبحونه قبل ۸ شام اینم مهمه

یعنی حذف شکر و تمام مشتقاتش شامل کیک سس هرچی که شکر داره شب قبل ۱۲ بخوابی ماکارونی محدود برنج سفی ...

ممنون گلم حتما رعایت میکنم 🙏❤️