2777
2789
عنوان

کیا خونه شون ترکیده وشلخته اس؟؟؟

893 بازدید | 54 پست

بیاین انرژی بدم بهتوننننن ازگفتنش حتی حالم خووب میشه،سه چهار روز مریض بودم خونه ترکیده بود ب معنای واقعی...ظهر ازسرکار برگشتم مادرشوهرم ی قابلمه سوپ قارچ اورد خوردم واقعااا جون گرفتم،اول ازهمه ی کوه ظرف گزاشتم ماشین بشوره،،دیگه جا نداشت بقیه شو بادست شستم خشک کردم گزاشتم سرجاشون..بعدش گاز و چدن هاشو بررررق انداختم😍😍😍کاشی هارو بررق انداختم،کف اشپزخونه رو با تاید وابجوش شستم انگار چرب بود اونام تمممیییز شد،تموم کابینت هارد دستمال کشیدم ی سرسوزنم لک روشون نیست😍یخچالو پاکسازی کردم میوهای خراب و داروهای الکی واینارو دور ریختم ی دستمال تمیز حسابیش کشیدم..بعد حوله حموم هامون و روبالشتی هامون روشستم وپهن کردم...جاروبرقی اساسی زیر کل فرش و تخت ومبل وهمش وکشیدمم،سرویس بهداشتی وحمام رو کامل شستم،روبالکن هارو کامل با کف شستم و جارو کشیدم،،،تابلو و میزی تی وی کنسول وساعت وهمه این چیزام گردگیری کردم،الانم ی قرمه سبزییی مشتی باااار گزاشتم داره جامیفته واسه شب😍😍ازساعت۱تا حالا سرپام واقعا بدنم کوفته شد😂😂پااااشین مرتب کنید خونه هاتوت روووو

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من..  تاثیر گذار نبود

🤣

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

چه خوب افرین خدا قوت

من خورد خورد انجام میدم ۳ماهه یعنی از عید خوب خونه رو تمیز نکردم‌فعلا دو روزه تو اشپزخونم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!