2777
2789
من نمیزنم  میخوام ازدواج کنم گفتم اون بزنه من از خودم مطمعنم اما پسرا قبل ازدواج روابط دارن

خب اگه ویروس تو بدن طرف باشه یا واکسن درمان نمیشه.

اول باید آزمایش بده ببینه داره یا نه

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...

نه مثل اینکه عمر ویروسش دو سال بیشتر نیست

اینارو از کجا میارید؟ این ویروس میتونه باعث سرطان بشه سرطان طول عمر داره؟؟

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه میرف کار این همه ادم به کولپوسکوپی و سرطان نمیرسید برا همه از بین نمیره

من چه میدونم

اینو یه بار یادمه شاهین صمد پور از یکی پرسید

گفت به تبلیغ ها گوش ندید بعد دو سال میره ببرون

💍♥ i said yes 

من نمیزنم  میخوام ازدواج کنم گفتم اون بزنه من از خودم مطمعنم اما پسرا قبل ازدواج روابط دارن

اگه مبتلا باشه بالاست رفع نمیشه 

باید تست بدن 

و اگه فکر‌میکنی پر ریسک هستن شماهم تزریق کن 

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
اینارو از کجا میارید؟ این ویروس میتونه باعث سرطان بشه سرطان طول عمر داره؟؟

من یادمه یه مدت اینستا شده بود همه جا درمان زگیل تناسلی

بعدش صمد پور اومد گفت گوش ندید و اینا 

بعد با اونیکه داشت صحبت میکرد گفت دو سال بیشتر عمرش نیست

💍♥ i said yes 

من چه میدونم اینو یه بار یادمه شاهین صمد پور از یکی پرسید گفت به تبلیغ ها گوش ندید بعد دو سال میره ...

اها پس اینا که سرطان دهانه رحم گرفتن بخاطر اچ پی وی همه افسانه ان!

شاهین صمدپور پزشک نیست و علمشو نداره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
عوارض داره ،چرا میخوای بزنی 

خیلیا رو از نزدیک میشناسم زدن و مشکلی ندارن اصلا

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

تو بدن اون باشه منتقل میشه ب بدنت

چرا میگن دخترا از سن 14 بزنن چون ویروس وارد بدن نشده هنوز

ولی فکر کنم اونکه باهاش حرف میزد علمشو داشت

از یه منخصص زنان بپرسین

علم روز دنیا میگه اچ پی وی عامل 99.7 درصد سرطان های دهانه رحمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز