2777
2789
عنوان

بچها بچهاا

107 بازدید | 8 پست

اشنا تو سایت پیدا کرد میشه گزارش بزنین پاک شه این تاپیکم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11231522/فکر-کنم-دیگه-دوسم-نداره?page=2

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

جون عمه جونتون کمک نمیتونم تا شنبه صبر کنم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
جون عمه جونتون کمک نمیتونم تا شنبه صبر کنم

از عمم خوشم نمیاااد👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عمم خوشم نمیاااد👩‍🦯

من خواستم به یکی قسم بدم که خوشتون نمیاد که اگه نخواستی گزارش بزنی مدیون نشی.

من خواستم به یکی قسم بدم که خوشتون نمیاد که اگه نخواستی گزارش بزنی مدیون نشی.

زدم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ولی گزارش زدم واست😂

خدا حفظت کنه

منم زدم تعطیل شد دیگه

خدا حفظت کنه مرسی