2777
2789
عنوان

خیلی از دست همسرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 58 پست
@نی_نی_یار_پنج    

لطفا واسه تبلیغ تگ نکنین گزارش بزنین پستشو هم خودش زودتر لغو میشه هم پستش پاک میشه با تگ من فقط کارمو کندتر میکنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچ وقت نمیپرسم شوهرم چقدر درآمد داره چقدر پس انداز داره برام مهمم نیست اما چیزی بخوام باید بخره ...

بهش گفتم از خاهرم قرض گرفتم باید بهش برگردونی

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

در فرصت مناسب با آرامش باهاش صحبت کن، بگو عزیزم من خوشحال میشم اوضاع مالی تو خوب باشه چون تو اهل خانواده و زندگی هستی و همه چی رو میاری تو زندگی مون و باعث پیشرفت و ارامشمون میشه، ولی وقتی از من مخفی می‌کنی حس خیلی بدی برام ایجاد میشه، فکر میکنم من رو محرم خودت نمیدونی، یا تصور میکنی من آدم سودجویی هستم، یا خدای نکرده قصد داری با تصمیم و عملکرد اشتباه پول رو به باد بدی برای همین میخواهی من متوجه نشم 

بگو دوست دارم مطمئن باشم پشتم به کوه هست، بگو منم همه جوره کنارت هستم و هوات رو دارم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بنطر من پول تو جیبی خواستن بهتره مثلا ماهی دو تومن مثال بود دیگه از همون چی بخر ک هی نخای بگی پول بده پول بده.🤭مردا بیشتر دوست دارن پول پای ملک و ...خانه بهتر بدن تا لباس 🤣یه زنا باشه ک هیچی نمی مونه

بنظرم وقتی باهاش میری خرید،برو جاهای گرون،مثلا خوش اومدنت از لباسارو نشون بده،بزار هزینه زیاد بکنه برات

بعد یمدت که حسابی رفت توی ذهنش که هزینه ها از چه قراره،،خودت برو اینبار خرید،،قیمت مناسب خرید کن،،بگو ببین چقدر مناسب پیدا کردم و..

اینا رو میگم که اعتمادشو جلب کنی،که خیالش راحت بشه مدیریت مالی بلدی،،یمدت بگذره شاید کلا کارتشو بده بهت

سریع برو لینک زیر تاس شانست رو بنداز😍 جشنوووواره جدید داده دیحیییی 😍 http://bnmod.ir/invite?i ...

بسه دیگه گند شو درآوردی 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بنظرم وقتی باهاش میری خرید،برو جاهای گرون،مثلا خوش اومدنت از لباسارو نشون بده،بزار هزینه زیاد بکنه ب ...

انفاقا همین کارم کردم رفتیم بیرون یه لباس دیدم ۱/۶۰۰بهش گفتم وای چ قشنگه دوسش دارم گف باشه چند روز دیگه واست میخرم الان شده یک هفته بهش یاداوری هم کردم میگه باشه ولی اقدامی نمیکنه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بعضی مردا اینطوری‌ان متاسفانه یکی تو گوششون خونده نباید زنت بفهمه چی داری و نداری 

اما اشتباهه 

هر مردی که از همون اول با زنش هم فکر بوده تو زندگیشون پیشرفت کردن به جایی رسیدن

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
انفاقا همین کارم کردم رفتیم بیرون یه لباس دیدم ۱/۶۰۰بهش گفتم وای چ قشنگه دوسش دارم گف باشه چند روز د ...

بازم بگو،،کوتاه نیا

مبادا با دعوا بگیااا همه چیو خراب کنی

بچه ها رو درنظر بگیر خواسته ای دارن،،هربار مطرحش میکنن انگار باراوله دارن اون خواسته رو میگن،یادشون میره سری قبل گفتن نتیجه نگرفتن،،تو اینجور مواقع بزار دخترکوچولوی درونت دست بکار شه