2777
2789
عنوان

خیلی از دست همسرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 58 پست
این وضع همیشه منه داره و نمیخره ماهیانه ی مقدار کم بهم خرجی میده همه چیمو باید از اون پول بخرم لب ...

واااااا اینا که وظیفه شوهرته اول ماه از حقوق بخره،ی لیست بهش بده اول ماه خرید کنه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من واجبه شماها شاغل بشید و بیمه کنید خودتون رو

بیمه عمر یا بیمه تامین اجتماعی؟!میشه واس بیمه راهنماییم کنید

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بنظر من واجبه شماها شاغل بشید و بیمه کنید خودتون رو

هی با ۲تا بچه کوچیک نمیشه

بعدشم نمیذاره

مثلا غیرتیه

ولی عمرا اگه غیرت داشت نمیذاشت زنش خیلی چیزا دلش بخواد

داره و نمیخره

بیمه عمر یا بیمه تامین اجتماعی؟!میشه واس بیمه راهنماییم کنید

تشریف ببرید اداره بیمه تامین اجتماعی که دولتیه،راهنماییتون میکنه،چون بیمه خصوصی ممکنه جمع کنه بره ولی دولتی همیشه هست،یکی از خانمهای فامیل ما گفت من هر ماه پول میریزم بحساب بعد از ۵۵سالگی. فکر کنم هر ماه حقوق تعلق میگیره بهش،هر طور شده این طرح رو شرکت کنید

هی با ۲تا بچه کوچیک نمیشه بعدشم نمیذاره مثلا غیرتیه ولی عمرا اگه غیرت داشت نمیذاشت زنش خیلی چیزا ...

حداقل یارانه رو بردار برای خودت،ی راهی پیدا کن ،البته با آرامش و از در دوستی وارد شو

حداقل یارانه رو بردار برای خودت،ی راهی پیدا کن ،البته با آرامش و از در دوستی وارد شو

وقتی اسم پول میاری جلوش قاطی میکنه بشدت خسیسه

همه راهی رو امتحان کردم فایده نداره

بخدا بریدم 

عههههه توهم اینجایی؟فک میکردم فقط وًع من بده مشتری ندارم اینجا مشاوره میدم بزور پول میگیرم توهم اینج ...

😂😂😂نه اوضاع مشاوره زیبایی کساده برام،،مجبورم مشاوره خاهرشوهرمادرشوهر بدم،،اما نتونستم پول بگیرم😂😂این ماه خودت حقوق خانم شیرزاد بده

وقتی اسم پول میاری جلوش قاطی میکنه بشدت خسیسه همه راهی رو امتحان کردم فایده نداره بخدا بریدم 

حق داری،سعی کن شاغل بشی الان فکر کنم حقوق اداره کار هفت هشت تومن هست،فروشنده هم بشی ماهانه ۴تا ۵تومن فکر کنم دستت بگیره