2777
2789

می خوام تاپیک قبل رو قفل کنم ولی نشد نمیدونم سایت چشه. برای این‌که واقعاً متعجب و متأسف شدم برای عدم درک بعضی‌ها. به‌خصوص که در این سایت اکثراً خانم هستن. برای یک خانم کاملاً عادیه که وقتی در شرایط بحرانی قرار می‌گیره، یاد تمام ناراحتی‌های قبلی زندگیش بیفته. حتی این‌که مثلاً 10 سال قبل یه نفر بهش حرفی زده. چه برسه به رابطه‌ای که چند روز پیش تموم شده. بعد یک عده میان به جای دلداری دادن، شروع می‌کنن به نصیحت و بحث‌های روانشناسی. و از همه بدتر، یک عده میان به آدم توهین می‌کنن. که تو آدم بی‌ارزشی هستی و بدبختی و منتظری یه نره خر تو رو خوشبخت کنه و... . خانم‌های محترم! اگه میخواین از حقوق زن‌ها دفاع کنید، چرا به مردها توهین می‌کنید؟ خوبه مردها هم به شما بگن ضعیفه؟ یه مرد واقعی نره خر نیست. بلکه یک مرد واقعیه. یه طوری صحبت می‌کنید انگار با یه دختر کم سن و سال آویزون دست و پا چلفتی طرفید. من حدود چهل سالمه، دکترا دارم، کار می‌کنم و بسیار برای خودم ارزش قائلم چون حاضر نشدم با هیچ مردی بدون تعهد دوست بشم و دست هیچ‌کس هم بهم نخورده. اون‌وقت به من می‌گین بی‌ارزش و بدبخت؟ من اگه می‌خواستم یه به قول شما نره‌خر خوشبختم کنه که درس نمی‌خوندم و کار نمی‌کردم. اصلاً من ازدواج نکردم چون نمی‌خوام زن یه نره‌خر بشم. میخوام زن یه مرد واقعی بشم. ولی طبیعیه که وقتی یهو پدر آدم همچین مشکلی پیدا می‌کنه آدم در وهله اول دست و پاشو گم می‌کنه، مضطرب می‌شه و دلش می‌خواد جایی خودش رو خالی کنه. واقعاً موضوع به این سادگی این‌قدر عجیبه که میاین توهین می‌کنین؟ کسی که عفت کلام نداره در تاپیک‌های من کامنت نذاره لطفاً. ممنون.

دوره سوگ برای همه طبیعی هست 

و شاید هزاران فکر براش بیاد 

دلیل نمیشه دلش رو بشکنی 

و اینکه همه ما نهایت نیاز داریم از لحاظ عاطفی و حتی جنسی همراهی داشته باشیم تا حس تکمیل بودن کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی چند وقت باهاش در رابطه بودی پس چطور تا حالا دست مردی بهت نخورده  ناراحت نشی ولی سوا ...

با هم همکار بودیم. بهم ابراز علاقه کرد ولی برای دوستی. منم قبول نکردم و با هم جای غیر رسمی نرفتیم فقط گاهی با پیام و تلفن حرف میزدیم و تو محل کار همو می بینیم. بنابراین طبیعیه که موقعیت دستمالی کردن براش فراهم نبوده. یعنی من براش همچین موقعیتی فراهم نکردم

سر گلزار بحثتون شد ؟ 🥴

🤣😂نه بابا من اصن متاهلم اونجا با کس دیه داشتیم شوخی میکردیم میخندیدیم این بنده خدا فشار قولد جوشی شد حالا تو همون تاپیکم کلی چرت گفت باز اروم نشد اومد ناشناسم چرت گفتن🤣😂

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
خوندم. خدا صبرت بده.   چطور میتونن هر چی از دهنشون دربیاد بگن؟

😁کلا گفتم که ببینی خیلی رو حرفای اینجا ناراحت نشی بعضیاشون واقعا شوتن کاربراااااا 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
😁کلا گفتم که ببینی خیلی رو حرفای اینجا ناراحت نشی بعضیاشون واقعا شوتن کاربراااااا 

این جزو همونایی هست که خودشون رو یه زن قوی میدونن و بقیه رو بدبخت و آویزون می بینن.   نمیدونم چرا کسی قوی بودن رو درست براشون معنی نکرده؟