2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میتونم ولی چجوری بگم🤔🤔🤔🤔

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

لیدوکایین بزن

بعد محل سوراخو مشخص کن با خودکار یا ذهنی

سوزن بذار یکم فشار بده ول کن دوباره...

من با این روش روی هرکدوم از گوشام 6/7 تا سوراخ زدم چندین سال پیش الان همشون کیپ شده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من خودم سوراخ کردم .اول نخ سوزن رو با الکل ضد عفونی کردم بعد به گوشم الکل زدم سوراخ کردم😁😁😁😁

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

اول رو گوش جا نمایی کن. سپس با یک سوزن نسبتا قطور و نخ دو لا با زاویه ۹۰ درجه گوش رو رد کن. هیچ دردی نداره ولی اگر خواستی لیدو کایین بگیر سوزن و نخ رو توش بنداز که همزمان بی حس کنه.

لیدوکایین چی هست

کرم یا اسپری بی حسی... برای تاخیری استفاده میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اول رو گوش جا نمایی کن. سپس با یک سوزن نسبتا قطور و نخ دو لا با زاویه ۹۰ درجه گوش رو رد کن. هیچ دردی ...

مرسی. خوب. بود حنس. نخ. ابریشم. باشه. خوبه. برای. بزرگ. سال. نخ کلفت. تر. بی معنی. باشه. بهتره از پشت. سوزن. یا نوکش