elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عنوان کورتاژ 270 بازدید | 10 پست سلام من جنینم ۲۶ اردیبهشت سقط شدو۴ خرداد کورتاژ شدم بخاطر بقایاحالا دیروز ک ۲۳ خرداده پریود شدم چرا انقد زود پریود شدم؟مشکلی هسمیگن باید ۴هفته بعد کورتاژ پریود شد الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲 1402/03/24 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میکائیلا عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 12426 ببخشید که به جای جواب، سوال میپرسم. ولی منم دقیقا مشکل شما رو دارم باید برم کورتاژ برا بقایا. چجوری بود ایا
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 ببخشید که به جای جواب، سوال میپرسم. ولی منم دقیقا مشکل شما رو دارم باید برم کورتاژ برا بقایا. چجوری ... بیهوش میشی چیزی نمیفهمی بعدش یکم سوزش داری در حد ۲۰ دقیقه بعدم ک سرپا میشی زودفقد باید رعایت نی استراحت کنی مثل زائو هسی الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
میکائیلا عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 12426 بیهوش میشی چیزی نمیفهمی بعدش یکم سوزش داری در حد ۲۰ دقیقه بعدم ک سرپا میشی زود فقد با ... یعنی به مشکل نخوردی بعدش آخه عمم رفت دهنش سرویس شد عفونت گرفت و هزار بدبختی.
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1558 ن من اصلا همچین چیزی نشنیدم پریودی ممکنه یه هفته بعد از کورتاژ هم اتفاق بیوفته مهم اینکه سه ماه منظم باشه بعد اقدام کنی منم دیروز کورتاژ شدم دکترم اینارو بهم گفت خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 چندهفته سقط کردی ایرادی نداره منم یک ماه بعدکورتاژپریودشدم ۶ هفته و ۱روز توقف رشد داشت الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
omra عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 191 ۶ هفته و ۱روز توقف رشد داشت اشکالی نداره عزیزم خداانشالله هرچه زودتریکی دیگ بهت بده
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 یعنی به مشکل نخوردی بعدش آخه عمم رفت دهنش سرویس شد عفونت گرفت و هزار بدبختی. خداروشکر ک فعلن مشکلی نداشتم فقد این پریودی زود هنگامم اذیتم میکن بعدم اینک خیلی مراقبت باید کنی و دچار عفونت نشیرابطه ۴ هفته ممنوعکارای سنگین ممنوع الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 ن من اصلا همچین چیزی نشنیدم پریودی ممکنه یه هفته بعد از کورتاژ هم اتفاق بیوفته مهم اینکه سه ماه منظم ... پس نگران نباشم مرسی الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 اشکالی نداره عزیزم خداانشالله هرچه زودتریکی دیگ بهت بده مرسی ممنون الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲