2777
2789
عنوان

من چقدر سادم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ربطی نداره عزیزم خودمن چندان اهل آرایش نیستم کسی هم که من رو پسندید اهل قرتی بازی نبود جفتمون ساده ی ساده خیلی هم راحت هستیم . هر کسی سلیقه ی خودش رو داره پسرعموهای من یکیش خانمش چادری اون یکی برادر خانمش مانتویی 

واقعا حس نخواسته شدن حس بدیه 

سعی کن تمیز باشی ، قشنگ بپوشی ، بوی خوب بدی و ... اخلاق خوب و ... اونجوری باشه هرکس بیاد سمتت بخاطر قیافه ات دیگه ، میخواد صد سال سیاه نیاد ! 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
دقیقا همیشه میگم من ی چیز کم دارم ک هیچکی سمتم نمیاد اعتماد ب نفسم داغون شده

میفهمم عزیزم 

میگم اینکارها رو من انجام دادم چهره خوبی هم دارم پول هم دارم اما باز کسی نیست دور و برم اصلا انگار وجود ندارم 😂🚶

بیشتر جذب آدمها مربوط به اعتماد و عزت نفس خودت میشه

🌈🖤⛵
سعی کن تمیز باشی ، قشنگ بپوشی ، بوی خوب بدی و ... اخلاق خوب و ... اونجوری باشه هرکس بیاد سمتت بخاطر ...

اتفاقا هم تمیز میپوشم هم قشنگ ،هم بوی خوب میدم و اخلاقمم بد نیست 

بعضی وقتها دوستام بغلم میکنن میگن انقدر بوی خوب میدی آدم دوست نداره از بغلت بره 

وضعیت مالیم هم خوبه 

از خودم خونه و ماشین دارم 

فکر میکنم بیشتر چون جایی نمیرم و زیاد اهل تعامل و رفت و آمد نیستم موردی برام پیش نمیاد که البته اذیت هم نمیشم سر این موضوع

🌈🖤⛵
اتفاقا هم تمیز میپوشم هم قشنگ ،هم بوی خوب میدم و اخلاقمم بد نیست  بعضی وقتها دوستام بغلم میکنن ...

عزیززززم خوووودم بیااااام ؟؟؟ 😂😁

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨