2777
2789
عنوان

شما میدونید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 59 پست
بله موافقم و اینجور روابط به ضرر دخترهاست

بله پسر مثل قبل ازاده چرا چون پسره.  و اون دختره ک میمونه و میگن دیگ حق نداری بری بیرون چون دختری 

خیلی بده

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

خوب مگه میشه دست دختر یا پسر جوون رو گرفت هر جا که میرن باهاشون رفت  از کجا بفهمن بنده خداها&n ...

به هرحال اگه مراقبشون باشن و حواسشون باشه

میفهمنن یه کاری داره میکنه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پسرخاله من پسرم بود خاله و شوهرخاله طوری حواسشون بود که هیچ وقت نتوست دست از پا خطاکنه

مواظبت بیش از حد میشه لذت زندگی کردن رو از طرف گرفتن.و البته که کنترل نامزدا خیلی راحتتره چون کتمان نمیکنن با کی رفتن،خانواده هاراحت میتونن چک کنن ولی دوستی چون پنهانه خانواده ها هم خبر ندارن.میگه من کتابخونم،دانشگاهم،کارم،کافی شاپم،سینمام...

مامان بابا مگه چسبیدن به بچه؟طرف میره دانشگاه،سرکار،تفریح اون وسطام یساعت جیم میزنه.ادم از کجا بدونه ...

اینم درسته 

من با اینکه خیلی مثبت ببودم ولی خانوادم خیلی محدودی میکردن

منم خب نوجوان بودم آدم تو اون سن عاشق کارهای هیجانی و نافرمانی و پیچوندن خانوادس

میپیچوندمشون میرفتم خونه دوستام رستوران کافه  و...

کارخلافی هم نمیکردیما ولی صرف همین پیچوندن کیف میداد😂

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خوب مگه میشه دست دختر یا پسر جوون رو گرفت هر جا که میرن باهاشون رفت  از کجا بفهمن بنده خداها&n ...

از هموجایی ک بد میفهمن و دخترو سرزنش میکنن  

بخان میفهمن مگه احمق هستن دور از جون 

نمیفهمن تا ساعت ۱ کلاس داره الان پس کجاست 

چرا سرش تو گوشیه چرا تو اتاقه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

مواظبت بیش از حد میشه لذت زندگی کردن رو از طرف گرفتن.و البته که کنترل نامزدا خیلی راحتتره چون کتمان ...

ولی پدر و مادر زرنگ باشن متوجه میشن

اون میشه لو رفتن فرق داره با در جریان بودن

منم همین و گفتم 

میگم بخان بدونن میدونن 

من اصلا با کسی ک در جریان باشه کاری ندارم ،اون از حرف گذشته 

والا  من یکی از دوستام که رابطه داشت هم مامان خودش میدونست هم با مامان دوست پسرش دوست بود دو ...

چه عجیب🤕

به هرحال اگه مراقبشون باشن و حواسشون باشه میفهمنن یه کاری داره میکنه

اشتباه ایرانی ها همین جاست 

که فکر می کنن باید زندگی بقیه رو کنترل کنن 

پدر و مادر فقط می تونه به بچه اش خوب و بد رو یاد بده وگرنه نمی تونه زندگیش رو کنترل کنه 

آخر سر این خود آدم هست که تصمیم می گیره چه‌طور زندگی کنه و چه تصمیماتی بگیره 

ایجاد محدودیت و اجبار به رعایت یه سری اصول تو دوران جوانی هیچ تاثیر مثبتی نداره