2821
2789
عنوان

حلقه ازدواج

5552 بازدید | 38 پست

سلام خانمای گل بنظرتون حلقه ازدواج رینگ ساده طلایی باشه خوبه؟انگشتر نشانم نگین داره.حالا حلقه ست رو دوسدارم رینگ ساده بگیرم ولی بعضیا میگن خیلی ساده س و ضایعه س و این حرفا..میشه با نظراتتون کمکم کنید💋❤️

میشه واسم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11287242/لطفا-قرص-برای-چاق-شدن-و-از-بین-رفتن-جوش-معرفی-کنید?postId=295156734

فال میخوای این کانال روبیکا رو دنبال کن falfatima 🧸 یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به خودتون داره فقط

من دوست نداشتم حلقه اصلیم رینگ باشه 

ولی خیلیا عاشق رینگن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

هرچی خودت دوست داری دستت کن.منم اول عقدم یه حلقه و پشت حلقه برلیان خریدم خیلی شیکه.ولی الآن رینگ طلایی ساده همه جا دستمه.خیلی هم به نظرم خوشگله.اگر میخای میتونی برای خریدت,حلقه ت رو یه مدل سنگین تر برداری بعد رینگ ساده بخری با انگشتر نشون دستت کنی.

من سه سال پیش ازدواج کردم رینگ ساده گرفتم خیلی هم راضیم خیلی شیکه بنظرم هم تو دست اقا هم دست خانوم خاص و جذاب دیده میشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هرچی خودت دوست داری دستت کن.منم اول عقدم یه حلقه و پشت حلقه برلیان خریدم خیلی شیکه.ولی الآن رینگ طلا ...

دقیقا منم نظرم اینه حلقه اصلی رو شکیل تر برداره بعدها رینگ هم بخره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حلقه ست داریم تا حلقه ست

بعضیا واقعا قشنگ نیس چون طراحش هیچ علمی نداره نمونه های خارجیش رو سالها پیش من دیدم و واقعا پسند کردم 

میتونی بدی برات بسازن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

جنس حلقه برای مرد ، نقره هست یا طلا؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .