2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم😨😡😡😡

1547 بازدید | 42 پست

بچه ها من یه بار قبلا تاپیک زدم که میخوام بامادرم اینا برم مسافرت شوهرم به خواهرش گفت بیا منم مجبور شدم تعارف کنم قبول کردن بیان😨😨بعد دوباره پشیمون شدن الان دوباره بدون اینکه من بگم پیله کردن دوباره بیان چطوری ردش کنم که دلخوری پیش نیاد؟بخدا خودشون همه جا میرن یه تعارف هم نمیکنن.الان ازاونا بدتر شوهرم پیله کرده اونام بیان😭😭😭الان چه خاکی به سر کنم مادرمم ازخواهرشوهرم خوشش نمیاد کل مسافرت کوفتمون میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه چرا به اونا میگید تقصیر خودتونه باز اگ خودتون بودین یه چیزی ولی مادرتون شاید با اونا رودروایسی داشته باشن 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وای دلم خواست شوهرتو خفه کنم😐 اخه مسافرت تو با خونوادت چه ربطی به اونا داره؟ این به کنار اونا چجو ...

والاه خودمم میخوام خفه اش کنم تازه خودشوهرم نمیاد .نمیدونم خواهرشوهرم جلوی پدر برادر ودایی من چطور معدب نمیشه😣😣