2777
2789
عنوان

برادرشوهرم😒😒

1031 بازدید | 42 پست

سلام ازم خواسته ضامنش بشم حالا خودش کار و شغل نداره ماهی هم باید سه و خورده ای قسط بده تا ده سال‌.

وام ازدواجه.

علاوه بر اینکه شغل نداره میدونم عرضه هم نداره همبن روزاهم قراره بره سربازی..همسرم گفت ضامنش شو دو برابر مبلغ وام سفته میگیرم ازش و نمیذارم از حقوق تو کم بشه و اگر نداد سفتشو میذارم اجرا..پدرشوهرم هم پیره خودش از عهده خرج خودش برنمیاد چه برسه قسط پسرشو بده اما زمین و باغ داره که بفروشه ولی پول نقد نداره...پدر شوهرم هم گفت ضامنش شو نمیذارم شرمنده بشه و فلان...قبلا میخواستم ضامن شم الان کمی پشیمونم..الان لیست مدارکایی که باید ببرم شامل فیش حقوقی و شناسنامه و نامه کسر حقوق و ...فرستاده گفته اماده کن ..نمبدونم چیکار کنم..

قبول نکن 

بگو سقف ضمانتم پره یا کسری نمیدن بهم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب قطعا حق داری اما اگه ضامن نشی داستان میشه چه بسا زندگیت تحت الشعاع قرار میگیره.. میتونی آخرین ریسک زندگیتو بکنی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

من باشم قبول نمیکنم. هزار تا بهونه میتونی جور کنی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نه نه نه اصلا اینکارو نکن 

چون شوهرت بعدا نمیزاره سفته هاشو بزاری اجرا الانم که میگه فقط میخواد گولت بزنه 

به پدرشوهرت بگو سندیه زمین بزنه به نامت اگه وام رو تموم کرد سند و بگو بهت بر میگردونم 

اصلا به قول و قرار اکتفا نکن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ضامن نشو نه برای آشنا نه برای غریبه پولم قرض نده بعد از این وام گرفتن یا پول قرض دادی دیگه یادشون نمیونه که باید پس بدن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ازش دو برابر مبلغ وام سفته بگیر تعهد محضری ازش داشه باش ک اگر عقب ییوفته میری سفته رو میزاری اجرا 

خاستی از خودش یا پدرشوهرت چکی چیزی بگیر

اونجوری خیالت راحته دیگ

چرا ماهی ۳ و نیم مگه مبلغ کل وام چقده؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
بگو گفتند چون زیاد ضامن شدی سقف ضمانتت پره نمی تونی بازم ضامن بشی 

تا چه حد برسه سقف ضمانتت پر میشه؟من ضامن خالم و داییم هم شدم در اینده هم میخوام خودم وام بگیرم.میگم اگه صامن این شم نکنه دیگه نتونم واسه همسرم ضامن شم