2789
عنوان

چکاپ بارداری

1650 بازدید | 46 پست

بچه ها من واس بارداری چکاپ کامل دادم کم خونی و یه چند تا ویتامینم کم بود اینم بگم ۹ هفته و ۵ روزمه ولی دکترم گفت برو غربالگری اول بعد بیا واست ویتامین بنویسم خیلی نگرانم مشکلی پیش نیاد حالا؟؟؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دکتر خودش می‌دونه چ وقت چیو بده . الکی استرس نگیر . هزینه آزمایشات چقدر شد ؟؟؟؟

میگم ینی خطرناک نباشه تا الان ویتامین نخوردم 

من بیمه داشتم عزیزم ولی فک کنم واس کسایی ک بیمه ندارن همون ۵۰۰ باشه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

منم ویتامین دی و اهنم کم بود ویتامین دی قبل ازمایش داده ازمایشمو نبردم ک برای اهنم ببینم چیزی میده ی ...

به من گفت فعلا فقط فولیک اسید بخور 

۱۰ تیر باید برم واسه غربالگری دو روز قبل شما

میگم ینی خطرناک نباشه تا الان ویتامین نخوردم  من بیمه داشتم عزیزم ولی فک کنم واس کسایی ک بیمه ...

میگم منم ۹هفته ۳روزم

چرا تیکرامون فرق داره؟

تاریخ زایمان کِی بهت داده؟

پسرم تو جووووون منی🥰

میگم منم ۹هفته ۳روزم چرا تیکرامون فرق داره؟ تاریخ زایمان کِی بهت داده؟

نمیدونم عزیزم واس شما انگار تیکر ۵ هفتگی رو نشون میده 

۲۲ دی که من میخوام سزارین بشم یه هفته زودتر 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز