2777
2789

بچه ها من بعضی وقتا که اتفاقی یه چیزیم خراب میشه خیلی ناراحت میشم

مثلا الان داشتم ظرف می شستم ماگم یهو سر خورد و افتاد روی یه ظرف دیگه هر دوتاشون لب پر شدن

اصلا انقدر ناراحت شدم که نگو

خیلی خیلی این ماگم رو دوست داشتم

ولی احساس می کنم بیش از اندازه دیگه ناراحت میشم آخه الان واقعا حس گریه و عصبانیت زیادی دارم

به نظرتون طبیعیه؟شما هم بودید انقدر ناراحت میشدید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا حدیش طبیعیه ولی باید رو خودت کار کنی وابستگیتو کم کنی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

منم رو وسیله هام خیلی حساسم چینیم یکم لب پر شده بود داشتم گریه میکردم دیگه انقدر شده همه میدونن من حساسن مثلا یبارم مادر شوهرم الکی گفت ظرفتو شکوندم گرفتمش به فوش و قهر کردم باهاش

نه عزیزم  من اصلا ناراحت نمیشم واسه این چیزا  شایدم من طبیعی نیستم

منم ناراحت نمیشم

اوایل عروسیم اینجوری بودم

الان با وجود بشکن بشکن بچه هام طبیعی شده برام

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
منم رو وسیله هام خیلی حساسم چینیم یکم لب پر شده بود داشتم گریه میکردم دیگه انقدر شده همه میدونن من ح ...

فقط خودتو نابود میکنی

حساسیت کم کن

درس نیس

واقعا یه چینی انقد ارزش داره ارامش از خودت بگیری؟

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
منم ناراحت نمیشم اوایل عروسیم اینجوری بودم الان با وجود بشکن بشکن بچه هام طبیعی شده برام

بعد چیزایی که لب پر میشن می ذاری کنار یا نه

من خیلی نگران میشم برای چیزای لب پر شده میگم می بره لب و دستمون رو سریع می ذارم کنار

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود