2777
2789
عنوان

رشته انسانی

2440 بازدید | 30 پست

سلام با چه معدلی رفتین انسانی و نمره درساتون مربوط به رشته چند بوده و اگر هم توی هدایت تحصیلی ب باشیم ثبت نام میکنن یا میگن مث تجربی تقاضا زیاد هست اول الف ها پر میشن؟

من قراره برم انسانی 

معدلم همیشه بالا ۱۹ بوده 

امسال طبق نمراتی که آوردم فک کنم بشم ۱۹.۵۰ به بالا 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ب شدی باید اول باید صبر کنی الف پر بشه بعد بری

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

من معدلم ۲۰ بود سال نهم و نمونه دولتی فرهن قبول شدم و رتبه برتر المپیاد ادبیات بودم و ........ولی چون به نظر خانوادم حیف بودم رفتم تجربی و ۳ سال دبیرستان و ۲ سال پشت کنکور بودن شد نتیجه این که دنبال علاقم نرفتم اما الان دارم حقوق می خونم و عاشق رشتمم و بهت می گم فقط برو دنبال علاقت و استعدادت همین 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

اون وقت مث تجربی تقاضا زیاده؟

در حد تجربی نه اما نسبت به هنرستان و ریاضی تقاضاش بیشتره

هیییییی 

چقد دلم واسه خودم زمانی ک دبیرستانی بودم تنگ شده 

چقد زود گذشت 

لعنت ب این زمان انگار دنبالش کردن 

هزاربار ب یاد اون روزا گریه کردم، حتی الان 

انسانی خوندم انقد راحت بود ک هم درس میخوندم هم شیطنت داشتم، یادش بخیر 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نفهمیدم کی شدم 35 ساله، 

17 18 سال

مثل 17 18 روز گذشت 😭😭😭😭😭😭

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.