2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلییییی

219 بازدید | 23 پست

دارم داغون میشم هرگز هرگز هرگز فکرشم نمیکردم خدا بمن بچه کم هوش بده .دارم داغونم میشم .همش دارم بچه هامو دعوا میکنم یا گریه میکنم .احساس میکنم دیگه اینجوری نمیتونم ادامه بدم ..اخه من وهمسرم خیلی باهوش بودیم تحصیلات عالی با معدل عالی .چرا بچم اینجوری شده؟؟ پسر چهارسالم جز چندتا کلمه ناواضح حرف نمیزنه .هر چی هم یادش میدم .از اسم حیوونا گرفته تا شمردن و...همه چی سریع یادش میره ...گفتار درمانی هم میبرم .گفتار درمان میگه جز بچه های سخته ...اگر مدرسه عادی نره من سکته میکنم .خدایا چرا اینجوری امتحانم کردی من تحملشو ندارم😭😭😭😭

مادر یعنی صبر 

جز صبر و حوصله کاری نمیشه کرد عزیزم ایشالا کم کم جواب میگیری این حرفارو نزن تمرکزت و بزار رو بچه بیشتر از قبل حالا کو تا مدرسه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر یعنی صبر  جز صبر و حوصله کاری نمیشه کرد عزیزم ایشالا کم کم جواب میگیری این حرفارو نزن تمر ...

اخه خدا که میدونست من کم صبرم چرا ؟؟؟؟!!!!!! دور وبرم پر از بچه های باهوشه اصلا این مدلی نه نداشتیم نه دیده بودم😭😭😭😭

اخه خدا که میدونست من کم صبرم چرا ؟؟؟؟!!!!!! دور وبرم پر از بچه های باهوشه اصلا این مدلی نه نداشتیم ...

عزیزم خدا که باهات لج نداره 

دخترخاله همسرمم دخترش دنیا اومد مادرزاد نمیتونه راه بره الان ۹سالشه ولی همچنان دارن تلاش میکنن برای اینکه بتونه قدمی برداره تو هیچ کدوم دو طرفم کسی مشکلی این چنینی نداشته 

امیدشونو هنوز دارن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

براش تو خونه تلوزیون و رادیو و‌موزیک زیاد بزار گوش کنه باهاش زیاد حرف بزنید تو جمع زیاد ببرش پارک جاهایی که بچه هم سن داره مهد خصوصا بزارش مهد شرایطم توضیح بده کم کم راه میوفته