2777
2789

منم می خوام انجام بدم،،بدون برش با دستگاه هست فکر کنم،،یه تاپیکی بود همه نظراتش رو راجب کاشتِ ابرو گفته بودن،،لینکش رو می ذارم نظرات رو بخون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولی خیلی قشنگ میکنه چهره رو

ببین دوست من انجام داد ولی رفت یه جای خیلی خوب تهران

انقدر خوب شد که‌نگو

ولی یه سره بلند میشه که اونم مشکلی نداره قیچی میکنی

باهاش در ارتباط نیستم وگرنه معرفی میکردم بهت

منم می خوام انجام بدم،،بدون برش با دستگاه هست فکر کنم،،یه تاپیکی بود همه نظراتش رو راجب کاشتِ ابرو گ ...

کاشتِ ابرو

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

سلام. کاشت ابرو یکی از کارهایی که این روزها خیلی زیاد انجام میشه... اگر مشکل خاصی داشت حتما همه متوجه میشدند.

البته باید در مرکز معتبر انجام بشه... اما اینکه با جراحی باشه یا بدون جراحی، دلائل زیادی وجود داره که با جراحی بهتره ( برخلاف کاشت مو که بدون جراحی بهتره. )

مثلا" تعیین خواب مو، در روش بدون جراحی تقریبا" امکان ناپذیره.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین