hamii428 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 461 عنوان آنژیو کت 60 بازدید | 3 پست سلام بچه ها من امروز رفتم آزمایش خون بعدش آنژیو کت بهم زد بعدش این ظرفی که هست خونو میکنن توش افتاد زمین بعدش از یکی از همکاراش ظرف گرفت من میترسم یوقت استفاده شده باشه مریضی بگیرم بنظرتون میشه یا خیر؟ 1402/03/24 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7068 اول خونتو گرفت بعد ظرفه رو از همکارش گرفت؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
hamii428 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 461 اول خونتو گرفت بعد ظرفه رو از همکارش گرفت؟ چند تا خون گرفت بعد تو ۵ تا ظرف ریخت یکیش میخاست خونمو بکشه افتاد زمین بعدش ب همکارش گفت فکر کنم همکارش از توی کمد داد بهش بنظرت میشه استفاده شده باشه؟
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7068 چند تا خون گرفت بعد تو ۵ تا ظرف ریخت یکیش میخاست خونمو بکشه افتاد زمین بعدش ب همکارش گفت فکر کنم همک ... نبابا .مگه میخاد پول ظرفو از جیب خودش بده .نگران نباش. یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔