2777
2789
چرا این اتفاق افتاده؟🥺

چون بی پدر بودم چون داداش نداشتم چون خدا خدای ظالماس خدای یتیما نشد

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ارزو میکنم تمام عااشقان ب عشقشون برسن 

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
پاشو دختر پاشو بخووون😙 انشالله ک موفق باشی گلمم

فدات ♥️😘اره پاشم بخونم😩😩😩

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

قربونت عزیزم❤💋💋 اهوم پاشو تو برو بخون منم کم کم خودمو برا دعوا اماده کنم😂ساعت یک میاد

نشی که😘😘♥️ 

باشه عزیزم😂😂♥️♥️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

عزیزمی😘😍 فدات😂

♥️♥️😘😘😂