2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افررررین حالا پسره کیه؟ کی میخواد بزور شوهرت بده دیدی دارن اذیت میکنن سریع یا زنگ بزن پلیس یا ۱۲۳ با ...

ای جانم چقد استرس داری 

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
بزور میخوان شوهرم بدن😐 امروز عقده ولی من نمیرم

زنگ بزن 123اورژانس اجتماعی اگ خیلی مجبورت کردن 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
برو ۱۲۳ شکایت کن  کسی بهت زنگ نزده ؟؟، بیشتر توضیح بده

ن دیگ رفتم محضر میگم ن اوکی میشه دیگ

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
وا جایی هستی که بهت دسترسی نداشته باشن و پیدات نکنن؟؟

ن 

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
😊😊❤️❤️

من خودم مث چش رنگی شدم ی عمر غذابه خدا از بانیش نگذره 

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
زنگ بزن 123اورژانس اجتماعی اگ خیلی مجبورت کردن 

چیکار میکنن ؟

اونوقت که همه میریزن سرت.مگه ارایشگاهم رفتی؟؟

اوم 

چیکار میکنن ؟

میان شکاییتو برسی میکنن بهشون تذکرمیدن اگه گوش ندن دادگاهی میشن فکنم برای شماهم اگ نخایین اونجابمونین خابگاه میدن و اینا اما خب وقتی ببینن شکایت کردی بیخیال میشن قطعا 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
چیکار میکنن ؟

اگه خودت بخای بهت خابگاه میدن شکاییتو بیشترپیگیری میکنن همچی بستگی به خودت داره