respinam مدیر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7247 عنوان در چ حالید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 114 پست ؟ 1402/03/24 | 11:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباترین_زیبا عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1788 بزور میخوان شوهرم بدن😐 امروز عقده ولی من نمیرم بگوووو نهههه یه عمر خودتو بدبخت نکن باشه؟؟؟؟؟ فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 ای بابا تورو خدا عقد نکن وقتی نمیخوایش ب خودش بگو منم خیلی حالم خرابه دارم دق میکنم ن ، ب خودشم گفتم نمیفهمه ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 😳😳😳😳😳😳😳😳شوخی میکنی دیگه ای کاش شوخی میکردم ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
زیباترین_زیبا عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1788 اوم ن اصلا قبول نمی کنم افررررین حالا پسره کیه؟ کی میخواد بزور شوهرت بده دیدی دارن اذیت میکنن سریع یا زنگ بزن پلیس یا ۱۲۳ باشه؟؟؟ حتما بهم خبر بده باشه؟؟؟ فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 افررررین حالا پسره کیه؟ کی میخواد بزور شوهرت بده دیدی دارن اذیت میکنن سریع یا زنگ بزن پلیس یا ۱۲۳ با ... پسر داییم ، اوکی حتما ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9790 ای کاش شوخی میکردم خب چرا مگه دویست سال پیشه که بزور عقدت کنن مگه میشه تعریف کن چجوریه خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 خب چرا مگه دویست سال پیشه که بزور عقدت کنن مگه میشه تعریف کن چجوریه ن من قبول نمی کنم ک ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
زیباترین_زیبا عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1788 پسر داییم ، اوکی حتما حواست باشه چندسالشه؟ کی بزور میخواد شوهرت بده؟ الان خونتون چه خبره؟ فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9790 ن من قبول نمی کنم ک حالا تدارکاتم دیدن واسه امروز یا یهوویی میخوان ببرنت عقدکنن؟ خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 حواست باشه چندسالشه؟ کی بزور میخواد شوهرت بده؟ الان خونتون چه خبره؟ 20😐 خونه نیستم . ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
چشم_رنگیشونم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 820 حالا تدارکاتم دیدن واسه امروز یا یهوویی میخوان ببرنت عقدکنن؟ اوم تدارک دیدن ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :( باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست. ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
زیباترین_زیبا عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1788 زیر بار حرف زور نرو اگه بری یه عمر خودتو بدبخت کردی فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25933 سرماخوردم بعدازظهرم کلاس رانندگی دارم بی حالم درازکشیدم فعلا😩 من آزمونمم دادم راحت شدم یه ماه دیگه میاد گواهینامم ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
زیباترین_زیبا عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1788 20😐 خونه نیستم . برو ۱۲۳ شکایت کن کسی بهت زنگ نزده ؟؟، بیشتر توضیح بده فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون