2777
2789
یه چند روزی بود تقریبا یه ماه, هر چی نماز و دعا و ذکر پیدا میکردم میخوندم برای یه مشکلی پیش اومده بود تا امروز صبح ساعت 5 این نماز رو خوندم و خوابیدم, وقتی چشامو باز کرد اون اتفاقی که میخواستم برام افتاد وشرایط فراهم شد , هنوزم هنگم...
فقط ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید چون میترسم حالا که انقد اصرار کردم رو این موقعیت که اتفاق بیوفته الان نتیجه عکس بگیرم امروز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوشته دستتو به گردن بنداز و انگشت سبابه را بگیر چ جوری؟؟
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»
یکم نمازش سخته, سخت که نه تو اون حالت خستگی داره , من خودمم اون قسمتشو نمیدونستم ولی دو تا دستامو اوردم بالا پشت گردنم با دستم انگشت سباب اون یکی دستمو گرفتم, البته احتمالا اشتباه بود ولی خب بازم خدا ازم قبول کرده
فقط خدا میدونه من توو این مدت چقد نماز و دعا خوندم به ائمه متوسل شدم, ولی نمیدونم چرا بد جوری دلم شور میزنه برا امروز . . . ایشاله هرکی حاجتی داره خدا براوردش کنه, هرکی گرفتاری داره مشکلش حل بشه . . .
دو رکعت نماز مثه نماز صبح میخونی هدیه به حضرت محمد (ص) بعد از نماز دعایی که نوشته, بعد میری سجده 40 مرتبه اون ذکری که نوشته من اینجا دیگه وارد نمیکنم, بعد 40 بار سمت راست صورتتو میزاری زمین باز چهل بار تکرار میکنی, تموم شد سمت چپ صورتت باز چهل بار تکرار میکنی, بعد میشینی سرتو میگیری بالا دستاتم میگیری بالا باز چهل مرتبه میگی, بعد من دستامو بردم بالا پشت گردنم بادست چپ سبابه دست راست رو گرفتم و باز چهل مرتبه گفتم, بعد نوشتهوریش خود را با دست چپ بگیر من چونمو گرفتم و گریه کردم اون دعایی که نوشته رو خوندم, بعد به سجده میری و نوشته اونجا