2789
عنوان

کلاس شنا

106 بازدید | 9 پست

باید از کجا پیدا کنم؟آخه مربی شنا نمیشناسم 

و اینکه میدونم ۱۰ جلسه ست یعنی هفته ای یه روز؟و اینکه مبلغ چقدره؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

مربی میخوای چیکار بشناسی. برو هر استخری میخوای اموزشی ثبتنام کن دیگ

معمولا 12جلسس... هفته ای 3روز

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مربی میخوای چیکار بشناسی. برو هر استخری میخوای اموزشی ثبتنام کن دیگ معمولا 12جلسس... هفته ای 3روز

مربی باید خوب باشه دیگه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روزای زوج سه روزدرهفته هزینش 1200... مربی ام خودشون تعیین کردن دیگه 

اخه مشکل من اینه چند تا استخر هست اما نمیدونم اصلا باید چیکار کنم زنگ بزنم بگم کلاس شنا هم دارین؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
اخه مشکل من اینه چند تا استخر هست اما نمیدونم اصلا باید چیکار کنم زنگ بزنم بگم کلاس شنا هم دارین؟

بله ببینین کدوم استخرش کم جمعیت تروبزرگتروتمیزتره همونجاثبت نام کنین بگین میخوام مربیشم خوب باشه خصوصی ونیمه خصوصی داره اگه بتونین خصوصی بگیرین بهتره ازدخترمن گروهاشون 6نفرست نیمه خصوصیه میگم کاش خصوصی گرفته بودم هزینش بالاتربودولی بهتربودجمعیتشون سه نفره بودولی وقت بیشتری داشتن برابچه ها