2789
عنوان

چادر🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 35 پست
نگين دارا خيلييي قشنگن ولي مجلسيه حس ميكنم بدرد بيرون نميخوره

برای روزانه میتونی چادر هایی که مچشون حالت چین داره بگیری، بدون نگین  اونام عربی اصیل هستن

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره به نظرم عربی نگین دار قشنگتره الان جده گلدوزی هم اومده خیلی شیکه ولی خب بالای 1 ...

خودمم دوس دارم ولي حس ميكنم فقط بدرد مجلس و اينا ميخوره

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
اسمش چيه؟

نمیدونم ولی دیدم سر خانوما

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خودمم دوس دارم ولي حس ميكنم فقط بدرد مجلس و اينا ميخوره

میتونی جده سندبادی هم بگیری 

سر آستینش خیلی قشنگه و ساده شیکم هست

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

عزیزم باید پرو کنی حتما عربی جده خیلیییی اضافه داره نمیتونی جمعش کنی درست لبنانی آستین بلندی داره ...

لبناني داشتم ولي خيليييي عربي دوس دارم

ميدونم سخته و نميتونم جمعش كنم ولي قشنگه

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻