2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

1251 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها 

ما قم زندگی میکنیم و خانواده هامون شهرستان خواهر شوهرم با بچش اومد خونمون الان ده روز میشه شاید باورتون نشه ده روز انگار یه ماه شده غذا درست کردن یه استکان رو اونور نمیزاره یا خوابه یا با گوشی ور می‌ره بعد هر غذایی هم نمیخوره اسباب بازی رو جمع میکنم باز بچش میاد می‌ریزه دیگه حاضر نیست جمع کنم فقط ظرف می‌شوره اونم بعضی مواقع مول میشه پدر مادرش دنبالش هم نمیان میگن سر برج دیگه خسته شدم دیشب آنقدر اعصابم خورد بود رو بچه هام خالی کردم

شوهر نداره؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا حرم و جمکران رو بهونه میکنه

یه روز صبح بیدار شدم سماور رو یادم رفت میگه سماور روشن نکردی گفتم یادم رفت میگه ایییی روشن نکردی فکر می‌کنه نوکرشم

یه روز صبح بیدار شدم سماور رو یادم رفت میگه سماور روشن نکردی گفتم یادم رفت میگه ایییی روشن نکردی فکر ...

باز هر شب میگه فردا ناهار زودتر بخوریم زودتر بریم بیرون تو دلم میگم تو زودتر بلند شو کمک کن

چه ربطی به پدرومادرش داره حالا درکت میکنم منم همین حالم هست

خوب پدر مادرش باید بیان دنبالش که ببرنش شوهر که نداره طلاق گرفته 

من نمی‌دونم اونا هم به خاطر مفت خوریش ازش کلافه ان دنبالش نمیان

باز هر شب میگه فردا ناهار زودتر بخوریم زودتر بریم بیرون تو دلم میگم تو زودتر بلند شو کمک کن

تو دلت نگو بلند بگو یا بگیر تا لنگ ظهر بخواب بذار پاشه خودش یه کاری کنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شوهرش کجاست؟ پدر مادرش هم قم هستن؟ نمیگه اصلا کی میخاد بره؟ نمک بزیز تو کفشش

شوهر که طلاق گرفته 

پدر مادرش شهرستان هستن زنگ میزنن میگن حقوق گرفتیم می‌آییم یعنی نه روز دیگه

تو دلت نگو بلند بگو یا بگیر تا لنگ ظهر بخواب بذار پاشه خودش یه کاری کنه

انقدرپروهه که من بخوابم اینم می‌خوابه بعدش من بچه کوچک دارم پا میشن گرسنشون میشه