لاغرم و قبلا پودر جنسینگ خوردم خوب چاق شدم ولی اصلا برام نموند و دوباره مثل قبل لاغر شدم اونایی که باتجربه ان در این زمینه بگید چیکار کنم خوب جواب میگیرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ۳ ماه بعد هر وعده غذایی شیره انگور با ارده قاطی میکردم هیچ تغییری نکردم فقط صورتم چرب شد و جوش زد ...
باید برنج و گوشت و سبزیجات رو باهم مخلوط بپزی کته کنی،به ۸ قسمت تقسیم کنی و علاوه بر ۳ وعده اصلی و ۳ نیان وعده روزانه هر ساعت یه تیکه از این بخوری و باشگاه هم بری تمرین عضله سازی کنی(فیتنس،کار با دستگاه و T.R.X , کراس فیت)
من خیلییییییییییی لاغر بودم هرروز سع وعده شربت شیره میخوردم شیره خرما با آب قاطی کن یخ بنداز بع شد ...
چند وقت این کار رو کردی ؟؟؟چند قاشق مثلا شیره خرما توی لیوان میریختی و اینکه فقط شیره خرما بود یا شیره های دیگه هم اضافه میکردی ؟وزن قبل و بعدتم بگو ممنون