2789
عنوان

کلمه ترشیده

190 بازدید | 13 پست

تو همه ی تاپیکای مربوط به خانواده همه دارن به این کلمه میپردازن خیلی‌ زشته واقعا طرف خودش هزارتا عیب داره میاد میگه خواهرشوهرم ترشیده ای یا اذیتم می‌کنه بخدا حق بعضیاس خواهر شوهراشون اذیتشون کنن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا خیلی زشته طرف اسم ترشیده روی کسی بزاره مگه میشه کسی خواستگار نداشته باشه خوب دوست نداره شوهر کن ...

والا عمه من ۳۸ سالشه کارمنده و حقوق خوبی داره ولی مجرده کلی خواستگار خوب داشت و هنوز هم داره ولی دلش نمی‌خواد دیگه دلیلی نداره زور بگن بهش

من دوتا خواهر شوهر تو خونه دارم ولی هیچ وقت از این کلمه استفاده نکردم اولا چون خودمم ی زمان دختر تو خونه بودم و میدونم این لفظ چه سنگینه وهم اینکه ماشاالله اینقد اکتیو هستن دکترا دارن فعالیت اجتماعی روحیه بالا، همه چیز ب ازدواج کردن نیست 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
من دوتا خواهر شوهر تو خونه دارم ولی هیچ وقت از این کلمه استفاده نکردم اولا چون خودمم ی زمان دختر تو ...

ولی این مردم تا یه دختر مجرد تو خونه ای میبینن بهش میگن ترشیده در حالی که خودشون ازدواج کردن معلوم شد چقد پیشرفت کردن🤣

با این عنوان یاد خاطراتم انداختی به من خواهرشوهر قبل عقد گفت دختر ترشیده ای و خودتو به برادرم انداختی ۷سال نزاشتن ازدواج کنیم تهشم گفت سنت بالاستو و دختر ترشیده ای  البته منم جوابشو دادم که اگه به ترشیدگی و پلاسیدگیه شما پلاسیده تری با دوتا بچه و ۱۳سال متاهلی نه دختر مجرد.

شرط ازدواجمون این بود که یا من یا خواهرت یکی فقط..   الان خداروشکر قطع رابطه کاملیم اسمشم میاد حالم بهم میخوره همسرم اجازه نداره یه کلمه باهاش صحبت کنه خواهر برادرای دیگه ازش حرفی میزنن که ارتباط برقرار کنن بهشون میگم من نمی بخشم خداهم نبخشه دوتا دختر داره سپردمش حضرت ابالفضل جوابشو بده.. 

ولی این مردم تا یه دختر مجرد تو خونه ای میبینن بهش میگن ترشیده در حالی که خودشون ازدواج کردن معلوم ش ...

🤣🤣همه چیز ب ازدواج نیست، ازدواج یه مرحله از زندگی هست ولی همش نیست، مهم اینه ک زندگیت یه هدف و برنامه ای داشته باشه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊