2777
2789
عنوان

داداش معتاد

276 بازدید | 8 پست

وقتی میبینم ی خانواده پسر خوب و نجیب داره آتیش میگیرم ی نگاه ب داداش خودم میتدازم و خانوادم میبینم خانواده من از همشون سرتره اما داداشم باعث سر افکندگیمون شده هی خداااااااااا این چه بلایییییه اخه اوردی سرمووون کم عذاب دادیییییییی اه 

به پارک در خونمونه از بالا نگاه میکنم میبینم دور هم جمع میشن و یه چیزهایی میکشن از سن خیلی پایین تا سن بالا از پسرهای به روز تا پسرهای به ظاهر مثبت وای آدم باورش نمیشه احساس میکنم اکثرا میکشن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به پارک در خونمونه از بالا نگاه میکنم میبینم دور هم جمع میشن و یه چیزهایی میکشن از سن خیلی پایین تا ...

لعنت به باعث و باعنیش انشالله دودمانش به باد بره آتیش بیاد تو زندگیش الهی

چجوری؟؟؟

کنگره۶۰ یه نهاد مردمیه تو اکثر شهرهای ایران شعبه داره، علاکه بر اینکه با دارو ترکشون میدن ،روحی روانی هم روشون کار میکنن . بابای من ۶ماهه عضو شده

یسری جلسات انگیزشی سه روز در هفته برگزار میکنن، کتاب و پادکست میدن باید گوش کنن و خلاصه هاشو بنویسن، کلاسای ورزش میذارن، مثه کانون قلمچی که یه پشتیبان به هر دانش آموز میدن، اونجا هم یه نفر که قبلا معتاد بوده که ترک کرده و الان استاد شده پشتیبان هر نفره.

طی ۱۱ ماه به تدریج دوز دارو کم میکنن تا کامل طرف پاک بشه. خوبیش به اینکه بستری شدن نداره تو خونه ترک میکنن

داروش هم عصاره خالص تریاکه بصورت مایع هستش هر نفر در ماه یه سهمیه خاص داره مثلا میگن یه سی سی در روز بخوره 

رایگانم هست، 

تو گوگل سرچ کنید شهرتون یا شهرای اطرافتون شعبه ش کجاست.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.