2777
2789

نداشتیم عزیزم 

ولی هر چه زود تر ترک کنه بهتره وگرنه گل شدیدا اعتیاد آوره و به مرور زمان باعث تخریب مغز و بیماری های روانی میشه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم اما چیزی که میدونم مواد مخدر ترک کردنش سخته...سمش تو بدن سالها باقی میمونه و همون باعث میشع دوباره بسمت مواد کشیده شن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آره. دوست مجازیم بود

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم که برادرت به گل اعتیاد داره متاسفانه این روزها میبینم تو پارکها بچه های تو اون رنج سنی گل مصرف میکنند و واقعا ناراحت کنندس و توجیح همشونم گل اعتیاد نداره 

اما توروخدا نجاتش بدید تحقسق کنید بهترین راه ترکشو اما تا تو این رنج سنیه حرف تو سرش نمیره باید با محبت جذبش کنید

با دعوا بدتر فرار میکنه از شما

علائمش چیاهستن؟

عزیزم باورت میشه هیچی کاملا نرماله مثل سیگار اون از آلمان اومده اونجا مصرفش به عنوان دارو هست

دوست من تنها عارضه ای که میگه داره اینکه گاها فراموش میکنه فلان چیزو کجا گذاشته