2777
2789
عنوان

کمممک

100 بازدید | 11 پست

دوستان من۱۹تیر عروسیمه.میخواستیم ی تاریخ دیگ باشه متاسفانه هیجا تالار خالی نبود ماهم مجبور شدیم همون۱۹تیر بگیریم.میترسم اون‌موقع پریود باشم چون خیلی پریودم میاد جلو‌همیشه.چ‌کار کنم ک نشم اون‌موقع؟

قرص جلوگیری بخور تاروز عروسیت هم قطع نکن وقتی قطع کنی تا پنج شش روز بعدش پریود میشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی‌بخورم

اگر این ماه پریود شدی وتموم شده پریودیت از امروز یا تادوسه روز دیگه شروع کن قرصارو

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

از کی‌بخورم

اهان فقط یه چیزی اصلا یه روزم نباید فراموش کنی قرص بخوری چون اگه فراموش کنی پریودیت جلو میوفته وشاید تو یه ماه دوبار پریود شی

اهان فقط یه چیزی اصلا یه روزم نباید فراموش کنی قرص بخوری چون اگه فراموش کنی پریودیت جلو میوفته وشاید ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییت.فقط ی سوال  این قرصا باعث نازایی نمیشن؟

خیلی ممنونم بابت راهنماییت.فقط ی سوال  این قرصا باعث نازایی نمیشن؟

نه اگه از اول مشکل نازایی نداشته باشی نه نمیشه به این که بعضیا میگن ای قرصا باعث نازایی میشه توجه نکن چون اونایی که از اول  باقرص جلوگیری داشتن و بعد از قطع فرصت باردار نشدن از اول مشکل داشتن ولی نمی‌دونستن بعدشم که عزیزم من چون مشکل ناباروری دارم دکتر که میرفتم چون یه لخته تو رحمم دید بهم قرص ضد بارداری داد تا تبدیل به کیست نشه و خب من دوماه بعدش باداروهایی که دکتر برای ناباروری داد باردار شدم خب اگه این قرصا ناباروری بیارن که دکتر برام قرص ضد بارداری نمی‌نوشت که