2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خودکشی راه نجاتی که دنبالشیم نیست اون دنیا ممکنه به خاطر اینکه خودتو کشتی بدتر عذاب بکشی منم تو شرایط سخت به این موضوع فکر میکنم اما بعد از اون اتفاق خداروشکر میکنم که این کارو نکردم چون زندگی هنوز ارزش داره حتی چیز های کوچیک میتونن دلیل موندن و ادامه دادن باشن

میخوام قبل از این که خانوادم عذابم بدن بمیرم 

چ عذابی قراره بهت بدن 

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
منم زندگیو دوست دارم ولی بقیه زنده بودن منو دوست ندارن

اگه کسی که اینو بهت گفته اعضای خانواده تن قطعا اونان که این حرف تا این حد تاثیر می‌ذاره به منم گفتن شنیدنش از زبون مادر خیلی بده ولی فهمیدم این واقعا چیزی نیست که اونا میخواهن و اونا مارو دوست دارن لطفاً لطفا به همه چیز خوب فکر کن اینو بدون هنوز زندگی ارزششو داره کلی چیزا هست تجربه کنی آدمایی که باهاشون آشنا شی و خیلی دوستت داشته باشن 

عذابی که خانواده ات قراره بدن با پلیس یا مشاوره میشه حل کرد!:/ 

اگه بمیری عذابی که خاطر گناه خودکشی بهت میدن رو کی میخواد حل کنه؟!

یا اگه خودکشی ات موفق نباشه و معلول شی چطور با زجر زندگی میکنی؟ 

وقتی که مامانم ارزوی مرگمو میکنه چرا باید زنده بودنم  

مامان منم گفته هزاررر بار ولی اینو بهت میگم ممکنه از رو عصبانیت چیزیرو گفته باشه بهت قول میدم دوستت داره در ضمن در بدترین حالت اگه اون نخواهد تو زنده باشی ولی تو انقد مادرتو دوست داری که نمیتونی دوری شو تحمل کنی؟ میتونی ازش جدا شی پس اول به فکر خودت باش و خداروشکر کن با همه چی مامانت پیشته این حرفا یه روز که دیگه خبری ازشون نیست و تو با مامانت خوشحال زندگی می‌کنی لطفا این کارو نکن حداقل چون جون تو به عنوان یه انسان خیلی برام مهمه