2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راهنمایی برام خیلی آسون بود واش اینکارو کرده بودم ولی بلد ننبودم باید کجا برم امتحان بدم کجا باید ...

اول باید به مدیر مدرسه بگید تا شرایط و همه چیز رو بهتون بگه و بعدش ثبت نام کنید✔️🙂

البته من دلیل دارم اگه زودتر دیپلمم رو گرفته بودم کلی کار میشد برای آینده ام کنم بی دلیل منطقی نیس ا ...

دارم اینکارو میکنم چون تو 3 ماه میتونم هر ساعت هر روزی ک بخوام درست درس بخونم نه ساعت مشخصی ک مدرسه گفته بیا بشین بت یاد بدم.. و از این لحاظ ک ب خاطر کارم میتونم 9 ماه راحت بشینم و کارمو بکنم بدون دغدغه🙂✨

دارم اینکارو میکنم چون تو 3 ماه میتونم هر ساعت هر روزی ک بخوام درست درس بخونم نه ساعت مشخصی ک مدرسه ...

ن من دلیلم این بود من ۹۹ دیپلم گرفتم اکه ۹۶ دیپلم میگرفتم میتونستم برم خارج درس بخونم چون دلار ارزون بود و اینکه ایران راحت انتقالی میداد به هرکی میرفت خارج یه سال میخوند الان انتقالی نمیده به داخل خیلیا الکی الکی اینجوری دکتر شدن و سال ۹۹ دلار بالای ۳۵ تومن بود نشد برم ولی ۹۶ ۳ تومن بود 

دارم اینکارو میکنم چون تو 3 ماه میتونم هر ساعت هر روزی ک بخوام درست درس بخونم نه ساعت مشخصی ک مدرسه ...

ولی خوبه بتونی این کارو کنی بشخصه معتقدم تو مدرسه چیزی یاد آدم نمیدن جز هدر دادن وقت هیچی نیست من خودم استعداد خودخوانی دارم اگه داری حتما این کارو کن

ولی خوبه بتونی این کارو کنی بشخصه معتقدم تو مدرسه چیزی یاد آدم نمیدن جز هدر دادن وقت هیچی نیست من خو ...

دارم، مرسی بابت جوابت🙂✨انگیزم بهش بیشتر شد:)