2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من هر دو چشمم دوبینی دارخ یعنی وقتی یکیشو میگیرم بازم هست 

یعنی چشم چپمو میگیرم چشم راستم دوبینی داره راستو میگیرم 

چشم چپم دوبینی داره 

الان دوبینیه من تک چشمیه یا دو چشمی؟؟

خواهر منم میگه دوتا میبینم ولی جدی نگرفتیم 🥺🤦🏻‍♀️

بنده army نیستم اما و اما و هزاران اما تمام اطرافم توسط army احاطه شدم پس نتیجه فرصتش پیش نیومده وگرنه army میشدم خب دیگه فهمیدیم با army رفاقت دیرینه دارم عه راستی عاشق رنگ بنفشم💜🥺
خب ؟میگه چطور دوبینی داره؟

نبردیم دکتر این تایپیک رو دیدم گفتم ببریمش 

بنده army نیستم اما و اما و هزاران اما تمام اطرافم توسط army احاطه شدم پس نتیجه فرصتش پیش نیومده وگرنه army میشدم خب دیگه فهمیدیم با army رفاقت دیرینه دارم عه راستی عاشق رنگ بنفشم💜🥺
نه منظورم اینه که اجسام رو دوتایی میبنه؟

نپرسیدم الانم خوابه 

نه منظورم اینه که اجسام رو دوتایی میبنه؟

ولی فکر کنم اره دوتا کنار هم

همه کابوسم اینه برای استخدام و گواهینامه به مشکل بخورم 😭 اگه بیشتر شه چی همین الانشم تو شب کورم ر ...

عزیزم شما فهمیدی مشکلت چیه؟من پنج شیش ساله مثل شمام همه چیو مخصوصا اونایی که نور توش میفته یا رنگش سفیده بالاش یه هاله از خودش میبینم دکترم رفتم نفهمیدن چیه

نه عزیزم مشخص نشد

من وقتی دستمو نزدیک به صورتم نگه میدارم و به یه چیزی دورتر از دستم نگاه میکنم دستمو دوتا میبینم

ولی وقتی مستقیم به خود دستم نگاه میکنم یکی میبینمش

کلا اشیای نزدیکو فقط اون چیزی که نگاهم روش زومه یکی میبینم بقیه چیزای اطراف دوتا میشه.یا وقتی از گوشه چشم نگاه میکنم انگار بینی خودمو دارم میبینم.شما اینطوری هم هستی؟