2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی

2200 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوب هستید 

من پسرم امروز وارد ۷ ماهگیش شد 

من تقریبا ۱۰ روزه فرنی و حریزه بادام و سوپ و حلیم سوپ رو شروع کردم 

حلیم سوپ‌که میگم ماهیچه و هویچ و سیبزمینی و کدو میپزم و وقتی خیلی ابش گرقته شد میکس میکنم پسر من اینو‌بهتر از سوپ آبکی میخوره 

در کل غذاهای سفت و بیشتر از آبکی دوست داره

از وقتیم غذای کمکی شو شزوع کردم هم زفلاکسش خوب شده هم اینکه تمایلش به شیر خشک کمتر شده روزی دو سه بار و هر بار ۲ پیمانه میخوره و شیر خودم و

۲ تا دندونای پایینش دراومدن 

امروز کوفته قلقلی و سیبزمینی دادبم بهش خیلی دوست داشت 

میخواستم ببینم من میتونم خورشت و برنج له کنم بدم بهش

ماکارونی چطور؟ 

البته مال خودمون و نه ، بدون ادویه شو براش درست کنم 

و‌اینکه حبوبات نداشته باشه 

مثلا قورمه سبزی ، سبزی و گوشتش باشه 

قیمه گوشت و آبش باشه 

در کل نمیدونم چیا بدم بهش 

حریره بادوم‌و  فرنی که نمیخوره من بادوم و میپزم و بهش میدم 

توی سوپش یک قاشق آرد برنج‌میریزم 

الان میجوه و دندونم داره ، بنظر شما چیکار کنم با بچه ای که بیشتر از شیر تمایل به خوردن غذا داره مخصوصا غذاهای سفت ، چیا بپزم براش 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

شیر خیلی  کم میخوره 

زیر یکسال  وزن گیریش  با شیره 

زیاد غذا نده 

ماکارانی زوده هنوز 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

علاوه بر ادویه، نمک و شکر هم نباید داشته باشه غذاش

چیزایی که نام بردید خییییییلی زوده برای یه بچه ۶ ماه

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سعی کن رب و ادویه و ماهی گوجه بادنجون رو کلا بزاری کنار 

هنوز برنج و خورش رو نمتونخ بخوره مگر اینکه برنج و خورش رو بزاری با اب له بشه بدی بخوره

از همین اللانم با پشت قاشق له کن میکس کنی دخلت اومده

همین هایی که گفتی عالیه براش. 

سیب زمینی و پوره کن با کره و شیر مخلوط کن براش.

برنج و با آب کم و ماهیچه بزار با هم بپزن بعد آبدارتر بردار و میکس کن. 

سوپ با قلم گاوی

سوپ با ماهیچه.

ماکارونی اگه نتونه له کنه تو گلوش نمونه فقط

عزیزم

مثل فنچ من میمونه  .غذای سفت روست داره

قرمه و قیمه و اینا دیگه ۹ ماهگی بهش بده

الان میتوتی ماهیچه بپزی و توی آبش نان بریزی تا بخوره

همونا که میپزی خوب

فقط یه وعده غذا بده بعدش یه وعده شیر

ببین یه قانونی میگه بعد از شیش ماهگی یا به ترتیبی که تو دفترچه بهداشت نوشته برو جلو 

یا از همه چی با تست حساسیت بده بخوره به جز یه سری چیزا ها مثل عسل و پرتقال که تا یک‌سالگی ممنوعه 

تست حساسیت یعنی یه چیز جدید دادی تا سه روز چیز جدید دیگه ای نده تا بفهمی ایا ب اون ماده غذایی حساسیت داره یا نه 

همه چی بده بخوره تا خوش غذا بار بیاد فقط حواست باشه کرده و روغن زیتون تو غذاهاش بریز یبوست نگیره 

این حتما حتما بهش بدی در طی روز 

هرجا مشاعره بود تگم کنید

شیر خیلی  کم میخوره  زیر یکسال  وزن گیریش  با شیره  زیاد غذا نده  م ...

شیر منو میخوره ، شیر خشک کم میخوره 

غذا اخه مبگن بچه هر چقدر تمایل دلشت بده 

من از ۱ قاشق شزوع کرذم الان رسیده به ۳ قاشق ، دیگه ۳ قاشق و‌که‌میخوره دست میکشه از خوردن و‌منم هیچوقت اصرار نمیکنم 

تو‌شیر خوردنشم همینطوری عمل میکنم خیلی وقتا درست میکنم و‌تمایل نشون نمیده به خوردنش منم نمیدم بهش 

الان دکترا میگن ۶‌ماه باید شیر بدی 

بعد ۶ ماه بچه باید بیشترین ویتامین شو از غذا بگیره 

پسر من شاید روزی ۱۰ بار شی منو‌میخوره 

دو سه بار شیر خشک و‌ دو وعده هم غذا 

البته من‌میوه اضافه نکردم که فردا میخوام اضافه کنم موز بدم بهش 

ببین یه قانونی میگه بعد از شیش ماهگی یا به ترتیبی که تو دفترچه بهداشت نوشته برو جلو  یا از همه ...

چقدر یاد اوری قشنگی بود حرفت اره اتفاقا تو دفتزچه بهداشت خیلی اژ غذاها هستن دستت درد نکنه دوست عزیز

ببین یه قانونی میگه بعد از شیش ماهگی یا به ترتیبی که تو دفترچه بهداشت نوشته برو جلو  یا از همه ...

دررطی روز آب حتما بهش بده ببخشید تند تند تایپ کردم غلط املایی داشت 

هرجا مشاعره بود تگم کنید

علاوه بر ادویه، نمک و شکر هم نباید داشته باشه غذاش چیزایی که نام بردید خییییییلی زوده برای یه بچه ۶ ...

دقتزچه بهداشت خیلی چیزا رو میگه بدین 

حالا میکس هم‌ممنوع شده جدبدا

دررطی روز آب حتما بهش بده ببخشید تند تند تایپ کردم غلط املایی داشت 

خواهش میکنم عالی بود‌

اره بهش میدم ذوزی چند بار 

دقتزچه بهداشت خیلی چیزا رو میگه بدین  حالا میکس هم‌ممنوع شده جدبدا

اره در حد له کردن با قاشق 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

دقتزچه بهداشت خیلی چیزا رو میگه بدین  حالا میکس هم‌ممنوع شده جدبدا

الان دفترچه بهداشت دخترم رو نگاه کردم. برای ماه هفتم فقط فرنی آرد برنج و حریره بادام

گوشت و ماکارونی و اینجور چیزا مال ماه دهم به بعده