2777
2789
عنوان

گشنمههههههه😭😭😭

262 بازدید | 23 پست

تو اینستا از این موکبانگها نگاه میکردم الان عین چی گشنمه. دلم سیب زمینی سرخ کرده با پنیر میخاااااد. حوصله ندارم درست کنم ولی اینقد دلم میخاد الانه که گریه کنم😭🙁🙁😂

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نصف شب میرم عکس غذا نگا می کنم در حالی که هیچ کوفتی نداریم تو خونه

نمیدونم چه مرگمه 😐

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

منم گشنمه ظهرهیچی نداشتیم کاهوخالی داشتیم وگوجه بچهاخوردن خودم هیچی😔 الان گشنمه بدجور😔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺

بیخیالش بابا.. من یع شب شام نخورده بودم و قهر بودم مثلا. نصف شبی ک همه خواب بودن خودم دس بکار شدم و یچیز بسیار چرب و چیلی درست کردم و خوردم، تا ۱۰ روز بعد کل بدنم ملتهب بود و جوشام کاااملا متورم شدن.. کل مراعاتم برا جوش نزدن از بین رفت🥲

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

حوصله نداری بی جا میکنی نیگا میکنی😐

الان من برات از کجا سیب زمینی بیارم

شوخی# 🥲🫀

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم..