2777
2789
عنوان

ورم غده لنفاوی

94 بازدید | 6 پست

سلام خوبید لطفا کسایی که تجربه دارید بیاید و کمک کنید من یه مدتی از کرم زینک برای زیربغل استفاده میکردم و الان دو سه روزه زیر بغلم ورم کرده و وقتی بخش دست میزنم خیلی درد میگیره و انگار یه چیزی توشه که وقتی زدم گوگل متوجه شدم ورم غده لنفاوی هست راستش از دکتر رفتن میترسم ولی امکان داره یا خوردن آنتی بیوتیک و اینا خودش خوب بشه ؟ آخه خیلی دیدم که میگفتن رفتن دکتر و بهشون میگفتن چیزی نیست و اینا  راستش خیلی نگرانم اکه تجربه ای دارید خوشحال میشم اگه بگید

وای هرکی زینک استفاده کرده اخرش اینجوری شده نکن عزیزم پودر عرق گیر گیاهی بزن من سه ساله میزنم طوری نشده اگه دیدی بعد یه مدت درست نشد برو دکتر

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک واسه چی میزنی؟  چند روز نزن  من شنیدم که زینک باعث ورم غدد لنفاوی میشه

شنیده بودم بوی عرق رو به طور کامل رفع می‌کنه واسه همین استفاده کرده بودم الان یه مدته گذاشتم کنار 

شنیده بودم بوی عرق رو به طور کامل رفع می‌کنه واسه همین استفاده کرده بودم الان یه مدته گذاشتم کنار&nb ...

نگران نباش 

ورمش به خاطر زینکه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱