نیمه_مهتاب مدیر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 164 عنوان بی بی چک خراب | مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 21 پست سلام دوستان موعود پریود ۲۱ بود ولی پریود نشدم درد پریودی و ی هفته سرگیجه دارم تست گرفتم ولی هیچ خطی نیوفتاد سفید بعد ۵ ساعت یک خط خیلییییی کمرنگ افتاده با هاله بنظرتون خرابه چیکار کنم؟ 1402/03/23 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 همون چند دقه اول مثبت میشد. اولی ها کم رنگ بود بعدش پررنگ تر شد. پریود شدم بعدش بازم بی بی چک زدم مث ... برا من زیر ی دقیقه مثبت شدن و درست بود معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4835 برا من زیر ی دقیقه مثبت شدن و درست بود ب سلامتی و مبارکی عزیز. فک کنم برای منم شیمیایی بود
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 ب سلامتی و مبارکی عزیز. فک کنم برای منم شیمیایی بود مرسی گل...مگه دارو مصرف میکنی؟؟اگه اره احتمالش زیادخ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4835 مرسی گل...مگه دارو مصرف میکنی؟؟اگه اره احتمالش زیادخ نه دارو مصرف نمی کنم ولی همسرم ضعف اسپرم داره اسپرم ک ضعف داشته باشه نطفه ضعیف تشکیل میشه. همون اول باز میشه پریود
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 نه دارو مصرف نمی کنم ولی همسرم ضعف اسپرم داره اسپرم ک ضعف داشته باشه نطفه ضعیف تشکیل میشه. همون اول ... اها..ایشالا زود باردار میشی..ب دلم افتاده ۲ تا ۴ ماه دیگه بارداری معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4835 اها..ایشالا زود باردار میشی..ب دلم افتاده ۲ تا ۴ ماه دیگه بارداری خدا از زبونت بشنوه عزیز دست راستت رو سرما.
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5974 خدا از زبونت بشنوه عزیز دست راستت رو سرما. ❤ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍