2777
2789
عنوان

همسرم اضاف

454 بازدید | 16 پست

اضاف وزن داره

آزمایش داده متوجه شدیم چربی داره خودش اصلا ب فکر نیست

به نظرتون چطوری بهش کمک کنم یگم بره  باشگاه یا دکتر واسه رژیم

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!

شوهرم منم همینه ...

اضافه وزن شکم گنده مدام هم قرص چربی میخوره...

مامانشم فقط میچرخه و میگه پسرم بخور منم چیزی بگم میگه کافر چیکارش داری بزار بخوره روش یه قاشق ابغوره میخوره حل میشه  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رژیم غذایی و باید رعایت کنه و حداقل روزی یک ساعت پیاده روی

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

منم مامانم این معضلو با بابام دارن🤣

یه تایمی غذا کلا کم درست میکنه

شیرینی و اینا ممنوعه

و اینکه هر روز به زور میفرستتش پیاده روی

ک سالی یبار به اجبار میبرتش پیش یکی از دکتری وداخلی خیلی میترسونه بابامو یه تایمی کم میخوره باز شروع میکنه😁

شوهرم منم همینه هم چربی داره هم آنزیمی کارش بالاس نه رژیم میگیره نه باشگاه فقط یه روز رفت پیاده روی🤕

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
شوهرم منم همینه ... اضافه وزن شکم گنده مدام هم قرص چربی میخوره... مامانشم فقط میچرخه و میگه پسرم ب ...

😂😂😂لحنی که صحبت کرده لحن یه آدم لره بنظرم

خودمم لرم باافتخار😊

لره مادرشوهر آیا؟

تاریخ عضویتم😅😅

کاری ک فعلا از دست شما بر میاد اول از هم تغذیه اس ک کنترلش کنین چون پخت و پز اصولا تو خانه ها ب عهده خانوماس... جدایی از پزشک  ورزش... تو نت سرچ کن ببین چیا چربی خون رو کاهش میدن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
😂😂😂لحنی که صحبت کرده لحن یه آدم لره بنظرم  خودمم لرم باافتخار😊 لره مادرشوهر آیا؟

نه عزیزم ترکیم  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من  رو شکم و مو وریش خیلی حساسم شوهرم میدونه خودش رعایت میکنه لازم ب گفتنم نیس 

غذا کم درست کن یا رژیمی درست کنم ورزش هم مثلا صبح خودت برو پیاده روی بگو تنهام میشه توهم بیای حالوهواموم عوض شه

باید غذاهایی فوق العاده کم‌چرب درست کنی ، برنج اصلا روغن نریز (اگه نمیخوره خیلییی کم بریز) سرخ کردنی درست نکن یا اگه سرخ کن بدون روغن داشته باشی خیلی کمکت میکنه

باید وزنشو بیاره پایین تا خوب بشه ، بگو بخاطر سلامتیت انجام بده تا بیشتر تو خطر نیوفتی و سالم باشی

جعفری فکرکنم برای چربی خوبه ، زیاد استفاده کن