2777
2789

بزار

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن برا دیدن نتیجه کاشت، هفت هشت ماه بعد تازه تراکم و ضخامتش خوب میشه،ممکنه تا دوماه اول ریزش هم داشته باشه که طبیعیه، البته کاشت مو این مراحلو داره که ابروهم احتمالا همینطور

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۶۱۰_۱۵۳۷۱۰_p5n.jpg

مبارکت باشه،قشنگ شده خیلی

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
خوب شده چند؟ منم دوس دارم برم یکمی ابروهامو پر تر کنم میترسم از این که بد بشه

بستگی داره کجا بری به نظر من ارزشش داره

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

سلام عزیزم ممنون میشم جوابمو بدی 

اگه پیاممو میبینی منو از نگرانی دربیار 

راسش یک ماهه بینیمو جراحی کردم ولی دوتا مشکل دارم 

اول اینکه همش احساس پری و گرفتگی میکنم ولی تنفسم از راه بینی خوبه. اما کامل نیس شستشو میدم یکم خوب میشه باز همون حس پری 

مشکل دومم اینکه مخاط بینیم انگار بیشتر از قبل شده و دستمال بدستم و اذیتم 

میشه راهنماییم کنی 

کی ادم ادم با بینی جدید راحته واذیتاش تموم میشه ؟؟؟

البته از ظاهرش راضی ام فقط این باطنش کلافه ام میکنه به دکترم گفتنی میگه ورمه طبیعیه 🥺

سلام عزیزم ممنون میشم جوابمو بدی  اگه پیاممو میبینی منو از نگرانی دربیار  راسش یک ماهه ب ...

سلام عزیزم با سرم شستشو حتما شستشو بده درست میشه نگران نباش منوبا گوش پاک کن خیلی اروم تمیز می کردم گوش پاک کن چرب کن تمیز کن 

سلام عزیزم ممنون میشم جوابمو بدی  اگه پیاممو میبینی منو از نگرانی دربیار  راسش یک ماهه ب ...

داخلت بینیت ورمه حداقل تا ماه دوم این مشکلات نداری دیگه