2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه برنگشتی به همسر سابقت ..؟؟ میگفتی پدرت نمیزاره برگردی چیشد؟ الان از همسر سابقش خبرم داری ؟

نه برنگشتم ۴ روزه بلاکش. کردم خبر ندارم ازش دلم ب برگشت بود ولی ترسیدم

اره تا ۳ روز پیش می‌گفت برگرد بلاکش کردم چون فک نکنم بشه برگشت خیلی میخوام برگردم ولی نمیدونم چرا می ...

من امروز بخاطر کاری دیدمش با اشک ازش جدا شدم زنگ نزد بگه رسیدی خبر مرگم 

اخه اصلا فکر کن ناموسی نیستم ی دختر غریبه چطور دلت میاد انقدر بی ارزشم 

نه برنگشتم ۴ روزه بلاکش. کردم خبر ندارم ازش دلم ب برگشت بود ولی ترسیدم

توی عقد بودی عیب نداره .. اگه سر خونه خودت میبودی و با بچه میخواستی جداشی چیکار میکردی ..مطمئن باش که پسرخونه میاد میگیرتت.  

بهش شک داری که گوشیشو میخوای ببینی؟

ی بار نداد گریه زاری نداد که نداد ی بار خودم دیدم به دوست دختر قبلیش پیام تبریک تولد داده بهش گفتم دعوا پشیمونی دوباره بعد اونم نداد میدونم این آدم من نیست ولی نمیفهمم چرا نمیزارم کنار تو لفظ میگم طلاق ولی دلم میخواد حداقل بگه نه من دوست دارم فقط به مسخره میگه نه بعد میگم یا حق طلاق میدم یا توافقی

ی بار نداد گریه زاری نداد که نداد ی بار خودم دیدم به دوست دختر قبلیش پیام تبریک تولد داده بهش گفتم د ...

پس مهرتو نبخش

بعد هم عزیزم اگه وضع مالیش خوبه چرا اجازه نمیدی پول خرج کنه. زنی که خرج داره ارج داره

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞
اره حتی اومد بعد طلاق جلو درمون زار زد موقع طلاق زنگ میزد گریه میکرد ۳ روزه دیگه نیس بلاک کردم

آهان. ببخشید که پرسیدم. آخه مال منم به زبون خیلی میگه طلاقت نمیدم و میخوامت ولی تو عمل هزار جور اذیت میکنه و شکایت و دادخواستای الکی میده