2777
2789
عنوان

۳۴ سالمه دانشگاه برم بهتره یا

298 بازدید | 19 پست

سلام به نظرتون چکار کنم که بتونم مستقل بشم

اصلا شوهرمو دوست ندارم اونم منو دوست نداره جایی هم ندارم برم .دانشگاه برم میتونم موفق بشم و پول در بیارم چه رشته ای بدون کنکور پیشنهاد میدید؟ یا چه راه دیگه ای هست برای مستقل شدنم

ن بابا وقت. تلف کردنه یه هنر یادبگیر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا الان فقط پول تو ارایشگریه😐😂😂

کاشت ناهن و‌مژه و‌رنگ‌و‌هایلات

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

والا من بازار کار مددکاری و شنیدم هس مخصوصا تو تهرانو کرج با اینکه زیاد تعرفی نداره ولی میگن کار هس خود مددکارا بدون کنکورم میشه بری 

بقیه رشته هام هم کار نیس دیگه خواستی بری باید خوب بخونی ازمون استخدامی بدی

ولی خب حرفه هم یاد بگیری خوبه  

مستقل شدن زود هنگام با کاشت. ناخن

کاشت ناخن خیلی دیگه زیاد شده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴