2777
2789
عنوان

بهم گف بچه داره😐🚶‍♀️

1234 بازدید | 63 پست

حدودا هشت ماه پیش با یه پسری حدود یه سال بودم بعد خیلی دوسش داشتم نمیدونم عشق بود دوست داشتن بود چی بود بعد کات چن بار باهم حرف زدیم و اونم هربار یه جوری رفتار می‌کرد ک انگار پشیمونه و استوری غمگین و اینا بعد الان بعد دوماه بهش پیام دادم سلام خوبی گف روزا میگذرن با بچه گفتم چ بچه ای  گف بچه خودم اول باور نکردم بعد عکس داد:)منه خر سر اون هرچی خواستگار و آدم خوب اومد ب چشم نیومد حس میکنم قلبم گرفته قبلا هم یه نفر هم گفت ک زن داره باور نکردم

لعنت بهش

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گف بچم ی ماهه ب دنیا اومده🚶‍♀️

شوخی کرده حتما 

من عکس بردار زادمو فرستادم گفتم بچمه خشکش زد ولی خب هنوزم من سینگلم بچه کجا بود 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
قلبم گرفته کاش اینجوری باشه:*

نخیر بخودت امید نده خواهری قشنگم،همینه ک گفته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...